Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN # 3636 Darujte Sreću

HEAVEN # 3636 Darujte Sreću

Bog je rekao:

Vi se trebate uzdići iznad svega. Uzdignite se iznad spoznaje dobra i zla. Trebate se uzdići. Kada volite, uzdižete se iznad svih svjetovnih „kako treba“ i „ kako ne treba“. Kada se uzdignete iznad, ne trebate Deset zapovijedi. Ne mora vam se reći da ne smijete ubiti, jer za vas ubijanje uopće nije iskušenje.

Vi se trebate uzdignuti iznad uputa za velik dio svog života. Sve upute u vašem životu postavljaju granice, a vi ćete se osloboditi ograničenja. Naravno, Ja vam neću reći da vozite suprotnim pravcem niz jednosmjernu ulicu ili da se ne zaustavite na znak stop.

Slijedili ste previše pravila, a ona vas pritišću. Jedite ovo, ne ono. Spavajte s glavom u određenom smjeru, a ne nekom drugom. Nosite ovu boju šminke. Pazite na bacile. Previše slušate ono što vam stručnjaci izvan vas govore. Ne postoji ograničenje iznad kojeg se ne možete uzdići.

Problem sa slušanjem svog tog sigurnog znanja oko vas jest to da ono rađa strah. Bojite se da, ako nešto ne učinite, dogodit će se nešto što vam se ne sviđa. Bojite se posljedica. Sjetite se umjesto toga Istine.

Pridržavanje za savjete i upute svijeta pritišće vas prema dolje. Vi želite biti slobodni. Kada imate strahove, niste slobodni. Strahovi vas porobljavaju. Vaša trajna pitanja su: "Što će mi se dogoditi ako ne slijedim ovo pravilo? Hoću li ispravno probaviti moju hranu? Hoću li dobiti na težini? "

Jednom kad se određena pravila uspostave u vašem umu, vi ste u njihovoj milosti ili nemilosti. Ako ste sigurni da nešto nije dobro za vas, vi učinite tako da bude.

Što to znači biti nevin? To znači da ste otvoreni, da ne dolazite na scenu s izgubljenim zaključcima. Nevini, vi nemate milje i milje pravila koja vas guše. Nevinost stiže na scenu bez prošlosti i bez njenih pravila koja bi je obilježavala. Nevinost je neovisnost od prošlosti. Nevinost je moćna.

Danas ste bombardirani pravilima. Gdje god se okrenete, kažu vam da uzmete ovu ili onu tabletu. Ponekad vam se čak kaže, "ili ćete inače..." Što ako vam svaka pilula koju ne uzmete čini dobro? Razmislite o tome.

Rečeno vam je da stavite ovu kremu na lice kako bi spriječili starenje. Zašto, pa starenje je dio života! Ne možete se boriti protiv starenja, a i zašto bi? Jedini siguran lijek protiv starenja vašeg tijela jest da umrete rano.

Ako i bez kreme lagano protrljate rukama vaše lice, već samo to može odgoditi bore. Ali zašto se brinuti oko bora? U čemu je frka? I, ne postoje li druge stvari, vrednije razmišljanja?

Učiniti nešto dobro za nekoga može usporiti starenje. Što reći o sreći i životu bez briga? A da ne razmišljate o borama? Ne razmišljati o njima, ne tragati za njima iza svakog ugla, to bi moglo odgoditi njihovo pojavljivanje.

Ne morate imati ono što svi drugi imaju. To je pravilo koje ću vam Ja dati.

Ovdje su neka druga pravila koja vam dajem:

Smijte se, puno. Nemojte se uopće mrštiti.

Recite češće Da.

Kažite Ne puno rjeđe.

Recite često, "Što mogu učiniti kako bih vam pomogao/la?"

Pažljivo slušajte.

Obraćajte manje pozornosti na sebe, a više na Mene.

Hodajte.

Budite jednostavni.

Manje razmišljajte o djelićima života.

Razmišljajte više o cjelovitosti života.

Činite ono što vam pruža sreću. Ne mislite o onome za što vam svijet govori da će vam dati sreću.

Darujte sreću.
(Prevela Daniela Knapić)