Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN # 3616 Možete promijeniti svoju sudbinu

HEAVEN # 3616 Možete promijeniti svoju sudbinu

Bog reče:

Nije na vama da brinete o svom statusu u svijetu. Bilo da na vas svijet gleda kao na uzor ili vas izbjegava – to vas ne određuje. Odobravanja iz svijeta vrlo su dobri osjećaji, a nelagodnosti iz svijeta ne doživljavaju se lako, ipak - vi ovdje niste zbog zadovoljstva ili nezadovoljstva svijetom. Niste grana stabla koju se može otkinuti jednim trzajem ručnog zgloba. Vaš je život osmišljen za više. Temelj na kojem stojite veći je od publike koju imate. Oči svijeta ne moraju biti uprte u vas.

Ne morate biti zvijezda filma u kojem se nalazite. Sporedni glumci također igraju značajnu ulogu. Nitko ne posjeduje predstavu. Kako god se može činiti, svi dijelovi su jednaki. Redatelj je važan. Snimatelj. Urednik.

Koji čokot grožđa je važniji od drugog? Svaki list igra svoju ulogu. Svaki doprinosi cjelini. Korijen loze sve podržava. Izbojak loze je bitan. Svaki list je bitan. Može se činiti da su neki više povlašteni od drugih, ali istina je da su svi povlašteni.

Svatko u igri je povlašten. Svatko je povlašten time što je u igru. To nije uvreda, biti u igru. Nije diskriminacija imati malu ulogu, niti je uzvišenije imati dominantniju ulogu u predstavi.

Svi ste vi zupčanici u svemiru. Koji je zubac u zupčaniku bolji od drugih?

Bez obzira igrate li princa ili prosjaka, to ne određuje vaš značaj. A ako ste danas princ a sutra prosjak, niste time više ili manje. Onako kako to svijet doživljava, vi jeste više ili manje. Svijet često doživljava pogrešno. Percepcije svijeta nisu ništa više ni manje nego percepcije svijeta.

Postoji viši sud. To je sud ljubavi. To je sud istinitog priznanja. To je sud koji doseže do srca stvari.

Srce stvari ide duboko. Vi značajno doprinosite. Čak i ako u svojim očima sebe vidite kao prepredenog lupeža, vi imate velike zasluge na sudu ljubavi. Svatko je uključen. Svatko je značajan. Zbor je značajan. Svako Moje dijete je značajno. Morate znati da vi za Mene imate velik značaj. Reći da Mi puno značite ni ne počinje govoriti o tome što ste vi za Mene.

Postoji sudbina. Postoji također i slobodna volja, i vi možete promijeniti ono što vidite kao svoju sudbinu. Sudbina koju svi dijelite jest da vi ubrzano dolazite k Meni u svojoj svijesti. Vi, koji nikada niste ni otišli, zumirate natrag na mene. Vi ste poput raketa. To je vaša sudbina, i to ne možete promijeniti.

Okolnosti u vašem životu, njih možete promijeniti. Možete promijeniti ono što možete smatrati svojim u životu. Možete početi letjeti s anđelima, ako vam se to sviđa. Ako ste živjeli u blatnoj jami, možete se uzdići. Nema ograničenja koliko se daleko možete popeti. Koliko visoko bi se željeli uspeti? A kada stignete do najvišeg, onda postoji još jedan vrhunac za osvajanje, jer kod onoga o čemu sada govorimo ne postoje ograničenja.

Visoko ili nisko u svjetovnom smislu, prvi ili zadnji, vi možete dostići Raj i onkraj njega. U Nebeskom smislu, ne postoji prvi ili drugi ili zadnji, i na taj ste način i vi Meni. Prvi.
(Prevela: Daniela Knapić)