Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN # 3601 Probudite se s Bogom

HEAVEN # 3601 Probudite se s Bogom

Bog je rekao:

Kada vam je teško zaspati, mislite o Meni. Umjesto brojanja ovaca, mislite o Meni. Ako ne možete spavati, ostanite budni sa Mnom. Ostanite uz Mene neko vrijeme. Vrijeme koje provedete sa Mnom neće biti besposleno.

Bolje je potrošiti vrijeme sa Mnom nego gunđati što ne možete spavati! Ima gorih stvari koje bi se mogle događati nego biti budni sa Mnom.

Možda Ja želim vaše društvo. Imate li nešto protiv? I ne brinite o sutra. Sutra možete biti oprezni samo ako tako mislite. Idite na spavanje ranije i možda ćete lakše zaspati.

Vaše sinoćnje spavanje nije najvažnija stvar na svijetu. To nije odlučujuće za vašu egzistenciju.

Što je najvažnija stvar na svijetu? U pravu ste, to je ljubav. Kad ne možete spavati, volite to što ste budni. Volite san kada dođe, i volite budnost kada san ne dolazi. Što ako biste samo voljeli želju za spavanjem? Što ako biste voljeli samo zijevanje i trljanje očiju?

To je za vas dobar odmor, kad se ne opirete budnosti. Kako lagan je život kad kažete: "Dobro, živote, budi kakav jesi. Ja ću danas ići zajedno s tobom, bez puno buke. Tako vi to želite, pa će to tako i biti. "

Izvjesno je da će san doći kad tad. Ponekad ste bili pospani a željeli ostati budni!

San dolazi i odlazi kako želi, i život dolazi i odlazi na svoj način. Život nije kao vojska vojnika koji poliraju svoje čizme svaki dan po rasporedu. Čini se da život ima svoj raspored, a vi nemate uvijek pravo odlučivati o njemu. Dajte životu malo zanosa. Neka ono što jest bude u redu. Nemojte postati strog oficir sa životom.

Papir, škare, kamen. Niste apsolutni raspoređivač onoga što ste dobili. Vi raspoređujet što ćete učiniti s onime što ste dobili.

Nesanica je dobar zid do kojeg dođete. Iznosi blago iz vas za koji niste ni znali da ste ga imali. Život će vas učiniti strpljivima. U životu, vi ste kamen kojeg oblikuje more. Ocean zaglađuje grube rubove kamena. Kamen ne može pobjeći od oceana i njegove upornosti. Zaglađivanje je način života samog po sebi, dok vas drži u svojim zagrljaju.

Vi ste svijetli primjer života. Vi ste papir, a također ste i škare. Vi se porežete i to nazivate životom. Kao i papir, vi bivate gurani i povlačeni od strane oceana i možete biti rastrgani ovdje i ondje, a ipak niste iskidani. Ipak ste papir, ili škare, ili kamen. Vi ste također život. I vi ste svjetlost života.

Noćas ćete spavati dobro, i sljedećeg jutra ćete se dobro probuditi. Bez obzira na kojoj se padini života nađete, vi ćete se s nje podići i ići dalje. Nemojte uvijek ustrajati na svom načinu, ali ustrajte u životu. Vi trebate ustrajati u životu. Vi trebate nastaviti ići naprijed.

Neka ono što je prošlo bude prošlost. Danas je novi dan, a sutra će biti još jedan, predan vama s čistom stranicom, čistim početkom ukoliko ne skupljate svoje prosvjede. Odaberite dopustiti životu da vam dođe onakav kakav vam dolazi. Vi ste primatelj života a ne mučenik u korist života. Blagoslovite život, i vi ćete biti blagoslovljeni. (Prevela: Daniela Knapić)