Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN # 3418 Pogledaj ponovno

HEAVEN # 3418 Pogledaj ponovno

Bog reče:
Ne prođe ni jedan dan a da Mi ti nisi u srcu i mislima. Ne prođe dan a da te Ja ne blagoslovim. Ja ne molim, ali kada bi tako bilo mogli bismo reći da si ti u Mojim molitvama. Nema načina da se Ja ikad odmaknem od tebe. Svatko dragocjenosti čuva blizu sebe. Ja te držim u blizini. Nikad te nisam ispustio iz Mog vida.

Pa kako si onda ponekad osjećao/la da sam Ja daleko i da si ti možda napušten/a? kako to da se neka od Moje djece osjećaju gore nego napuštena, možda tlačena ili izdvojena za teška vremena? Istovremeno, ono što vidiš kao znakove zapuštenosti, nekome drugome bi dobro došlo. Možda bi se netko drugi kad bi imao tvoje nevolje smatrao sretnikom. Bi li se mijenjali?

Ako se osjećate nesretnicima, zanemarenima ili podcijenjenima, pogledajte ponovno, voljeni. To je vaše razmišljanje, vaše viđenje, ne Moje. I to je vaš pad. Vi zanemarujete ili proganjate sebe. Vi naglašavate ishod koji ne želite. Ponekad izgleda kao da vi žudite da budete zanemareni, da biste radije Mene krivili nego pogledali gore. Radije biste me krivili nego bili sretni. Radije biste pronašli nedostatak u Meni nego priznali Našu međusobnu ljubav.

Što to ima u našoj ljubavi da biste je se vi odrekli? Zar je ona previše za vas? Zar toliko želite Moju ljubav da je poričete? Zašto biste previdjeli Moju ljubav za vas? Iz kojeg bi se mogućeg razloga vi radije osjećali nevoljenima nego voljenima? I zar i ranije niste bili u krivu? Možete li priznati mogućnost da ste i sada u krivu?

I što ćemo Mi učiniti oko te situacije? Što ćemo učiniti s vama?

Ja vam sugeriram da se malo više poštujete. Umjesto da budete bijesni i potišteni ili uznemireni onime što vi percipirate kao ljubav koja vam je uskraćena, hoćete li krenuti od pretpostavke da ste voljeni? Hoćete li tražiti znakove toga koliko ste voljeni? Hoćete li prihvatiti Moju ljubav barem kao mogućnost?

Voljeni, vidite li vi Moju ljubav za druge? Na čemu to zasnivate? Zašto onda plačete i zašto se osjećate uskraćenima?

U redu je željeti ono što drugi imaju, ali postoji razlika između željenja i osjećanja nevoljenima. Vi žudite za više dokaza ljubavi. Želite biti voljeni i znati da ste voljeni.

Tada dođite ovdje k Meni i primite svoju ljubav. Podignite svoje oči. Dopustite Mi da vas pogledam u oči i ispunim ih Mojom ljubavlju.

Vi ste možda sebe podcjenili ili se napadali ili ste skrenuli u loše osjećaje. Moglo bi izgledati kao da biste vi radije dokazivali kako ste nevoljeni nego vidjeli da ste voljeni. Možda ste čak dopustili osjećati se najzanemarenijima i najmanje voljenima od svih, kao da vam to daje neku posebnost. Da li ste željeli neugodnosti i neslaganja? Zar ste željeli biti poricani?

Danas, počnite željeti ljubav i počnite je dijeliti. Izađite iz svojih zabludjelih raspoloženja. Bili ste kapriciozno grubi. Postigli ste nezadovoljstvo. Sada sebi dopustite radost i budite tako veliki dijelitelji ljubavi da znate koliko ljubavi ste primili.
Prevela: Daniela Knapić