Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN # - 2871 Iznad Svih Granica

HEAVEN # - 2871 Iznad Svih Granica

Kada ne bi bilo vezanosti, patja ne bi postojala. Ako uklucis u ovo cak i smrt svojih dragih, gde bi vezanost mogla postojati? Zbog Ljudske vezanosti ti mislis da se nesto strasno desilo kada neko od voljenih premine. Ti zalis celu ideju smrti tela, kao da je postojanje tela sve za tebe. Znam da je smrt nesto veliko za tebe. Znam da je patnja nesto veliko za tebe.

Vezanost i ljubav su razlicite stvari, voljeni. Ljubav je iznad vezanosti. Ljubav ne poseduje. Vezanost je vezanost. Ti si cesto mislio : “ Ja ne mogu ziveti bez ove osobe “. To je vezanost, voljeni.

Vezanost menja voljene u imovinu, kao amajlija koji nosis svuda sa sobom. Kako bi mogao bez nje ? Naravno amajlija je samo simbol tvoje srece. Kao placebo. I tako je to sa vama, voljeni. Ti mislis da je to neophodno za tebe. Ti mislis da to odredjuje tvoju srecu i nesrecu, u smrti ili u zivotu, na bilo koji nacin, oni su uzroci tvoje patnje. Ti im pridajes previse vaznosti.

Naravno, tvoji dragi su bitni i bitni su tebi. Njihovo postojanje je vazno tebi kao sto je i tvoje njima. Tvoja zavisnost od njih dolazi od znacenja koje si ti dao tom odnosu. To je kao teret koje nosis sa sobom. Vezao si kofere konopcima za sebe. Vezao si svoje drage zlatnim lancima za sebe , ali ipak lancima.

Tvoj zivot zavisi od tebe, i tvoj zivot zavisi od Mene. I od nikog drugog.

Idi slobodno dalje ti i voli bez vezanosti. Vezanost kaze da ima necega sto MORAS imati. Tebi zvuci surovo ako neko kaze da nemoras imati majke ili oca ili muza ili zene ili sina ili kceri, pa ipak je tako. Ljubav nije vezanost. Ljubav nije omca . Ljubav je na drugom planu postojanja. Duboko iznutra, ti znas. Duboko iznutra, ti znas da je ljubav vise nego zemaljska. Duboko iznutra, ti znas da je ljubav vise nego posedovanje.

Biti u vezi sa voljenim nije isto kao i biti vezan za njega. Dve duse se sretnu, i ako dusa ima ociju, ja bih rekao da se duse prepoznaju. Dusa zaplamsa od spoznaje blagoslova koje mogu dati jedan drugom. Ljubav ne zahteva. Ljubav ne postavlja uslove. Ljubav ne vezuje. Ljubav oslobobadja. Ljubav uklanja sve kaveze sa srca muskarca ili zene. Ljubav uklanja sve kaveze.

Ne stavljaj one koje volis u kaveze. Tvoja ljubav treba da ih oslobadja. I ako neko od tvojih voljenih ode u drugu zemlju ili drugu dimenziju, daj im poklon slobode. Slobodni kao ptice, voljeni lete za svojom sudbinom. Pozeli im srecu.

Kada saljes svoje dete u skolu ti ih ljubis na rastanku. I ako tvoje dete napusti ovaj svet, poljubi ga na rastanku.

Ti mozes voleti bez vezanosti, voljeni. Kada ne budes imao vezanosti, nece biti gubitaka. Zemaljski zivot nece ti biti tezak i nece te tuci tako jako. Bice rastanaka ali ne i udaraca. Bice ljubavi iznad svih granica.