Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2855 - Postoje mitovi o ljubavi

HEAVEN #2855 - Postoje mitovi o ljubavi

Sta bi se desilo kada bi pogledao u rosnu travu i video diamante kako sjaje kao sto ih pesnici vide ?

Sta ako bih video svako drvo kao put u Nebo ?

Sta ako bi video sunce kako sija i znao da sija samo za tebe i ljubav Nebesku ?

Sta ako bi video sve kao da je za tebe, i da je sve poklon Nebeski ?

Sta ako bi svudao video samo lepotu i nista drugo na sta ti obicno gubis svoje vreme ?

Sta ako si ti moje voljeno dete koja ja volim celim svojim bicem ?

Ja sam bacio dragulje pod tvoja stopala, ali ti si bio suvise zauzet da bi to primetio ili si bio previse u zurbi da bi se zamarao onim sto sam ti ja dao i koliko ti stvarno znacis Meni.

Istina je da jos jednom ne vrednujes sebe. Ponovo i ponovo, ti si uveren da tvoja vrednost zavisi od onoga sto drugi kazu. Mislis da ce ti neko van tebe dati srecu. Covek ili zena koji su te nekada voleli ne vole te vise. I ti mislis da nikada neces biti ponovo srecan. Nemoj davati drugima onu moc koju oni nemaju. Niko van tebe ne moze ti dati srecu. Ti biras svoju srecu ili ne. Ako su odredjeni uslovi zadovoljeni, ti odlucujes das ces dozvoliti nekome da te ucini srecnim ili ne. Zakljucao si svoje srce. Rekao si : “Sada ne mogu dozvoliti ljubavi da dodje.”

Ja bih zelo da sakupim sva slomljena srca rasuta po svetu i umotao ih u svilu i prostreo moj dah nad njima i izlecio ih i onda ne bi bilo vise slomljenih srca na kugli zemaljskoj.

Pre ili kasnije,voljeni, slomljena srca se zalece. Ne zali oko toga. Ne zali ako je tvoje srce izleceno. Zali za tim da si mislio da tvoje sreca zavisi od nekog drugog. Sada kada znas da tvoja sreca zavisi samo od tebe, oslobodi se svih drugih ogranicenja koje si nametnuo sam sebi.

Samo zato sto si iskreno i duboko voleo nekog, to ne znaci da treba da zalis ako taj neko ode. To je ideja sveta da treba zaliti za nekim koji te je napustio, kao da je zaljenje vredna okupacija, kao da je ljubav u tvome srcu zavisna od ljubavi nekog drugog. To su price. I jos gore su price one koje ti kazu da duzina tvog zaljenja mora da odgovara dubini ljubavi prema toj osobi i mora da traje jako dugo, kao kada bi se odrekao zaljenja da bi to znacilo da si izdao svoju ljubav.

I onda postoji prica da bi ljubav bila prava, objekt tvoje ljubavi mora te voleti svo vreme i u nedogled. Kako stoje stvari sa tobom, voljeni ? Cuvaj ljubav u svom srcu i ne dozvoli da bude zavisna od bilo cega i bilo koga drugog.

Drzi svoju ljubav zivom i ne lepi se ni za koga. Kada neko zeli da te napusti, pozeli mu sve najbolje i oprosti se poljupcem od njega. Svako ima pravo da zivi onako kao izabere, s tobom ili bez tebe. Ovo nije uvreda, prema tome, nemoj se osecati uvredjen. Voljeni, molim te prestani zaliti za izgubljenom ljubavi. Izdaja ne postoji.

Previse je slomljenih srca, vise nego ih ja mogu izbrojiti. Ipak, Ja ih sakupljam i uvijam u svilu i drzim ih prislonjenim mom srcu. Ja lecim slomljena srca i vracam ih njihovim pravim vlasnicima, tvoje srce blagosloveno, tvoje srce srecno i iscelo. Oziljaka nema, kako bih ih moglo biti kada Ja drzim tvoje srce uz moje i drzim ga prevoljenim?