Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2852 - Nebeska zvona zvone

HEAVEN #2852 - Nebeska zvona zvone

Nesto novo se desava u svetu, i vec neko vreme. Ti menjas trend.
Tvoje srce i um lutaju svetom. Sto ti kazes ceo svet cuje. Ono sto ti cujes odzvanja iznutra i siri se dalje da bi se ponovilo onome koji je to kazao i svim drugima, blizu ili daleko.

Muka i nevolja o kojoj citas u novinama, samim faktom citanja, se jaca i siri dalje.
Svaki email koji posaljes nalazi vise od jednog primaoca. Siri se dalje u etery. Cak i kada bi eter trabao da bude tih – neko slusa. Cak i gluvi mogu cuti.

Ti si tvorac i ponavljac svojih misli. Isto bi moglo da se kaze za ljubav. Ti je siris dalje ili ne.
Oni koji imaju svoje strane na Internetu govore glasnije. Njihove vibracije idu dalje.
Oni koji postuju na Internetu sire njihovu svetlost dalje i brze.

Mozda tvoj glas nije bitan, ali tvoje misli jesu. Tvoje reci jesu. Tvoja ljubav jeste.
Nesto divno sto Ja zelim da ti kazem je da nebeska zvona zvone svetom. Uprkos svom besmislu, vise ljubavi odzvanja svetom i siri se dalje

Znas, gde je ljubav, osude nema.

Ti drhtis kada mislis o pustosi koju su neki vladari nametnuli u svetu . Deo tebe je svrstao Ljudska Bica u dve linije, jedna koja im daje za pravo da zive i druga na koju si stavio X preko njihovih zivota. Ove dve linije su personifikacija osude, voljeni. Ti znas koja linija.

U svetu, sve je nakrivo, voljeni. I sada, ti ces poceti da ispravljas svet.

Sada znas da su tvoje misli igrale ulogu u svacijem zivotu. I sada ti zelis kraj svireposti i mrznji. I sada ti ces pocupati crne vrane iz svog srca i pretvoriti ih u slavulje ljubavi. Od osude do ljubavi. Od prezira do ljubavi. Mnogo je vise prostora za ljubav u tvom srcu. Oslobodi se osudjivanja, i imaces mnogo vise prostora u tvom srcu za tvoju ljubav da cveta.

Ukoliko stvarno zelis da uklonis negativnost sa lica Zemlje, ti je vise neces siriti. Ti ces zameniti “tut-tut” misli sa mislima nege i ljubavi, cak i o onima koji su ti naneli bol. Ti ces naci nacin, jer niko te nije povredio vise nego tvoje sopstvene misli.

Oni koji su ti naneli bol, blizu ili daleko, licno znani tebi ili ne, oni su zaboravili o tebi i ne povredjuju te vise. Ti si preuzeo njihovu ulogu, sa svojim sopstvenim mislima. Sa svakom stetnom misli koju imas, ti otvaras rane.Ti si taj koji mora da dovrsi ovi parodiju pravednosti. Ti si taj koji mora da postane Pravedan. Ti si taj koji mora da ukloni sve tragove osude iz svog srca i uma. Ti si taj koji mora da nadje mir u sebi i tako doda miru u svetu.

Ti ne volis rat, ali ipak, ti mozes voleti ljude koji vode ratove. Ti ih moras voleti, voljeni, zato sto mir zavisi od tebe. Ako stvarno volis mir, onda moras da cinis ono sto kazes. Moras da prestanes osudjivati bilo koga, ukljucujuci sebe. Neka nijedna rec osude se ne prevali preko tvojih usana. Ne pricaj vise price o grehovima, jer kada ih pricas, ti ih jacas. Govori o svirepost i ti ces je jacati. Govori o ratu, i ti ces ga ponovo objaviti. Ukloni rat iz svog srca, i stvaraces mir. Objavi primirje sa sobom. Odi u tisinu ljubavi svog srca i popusi lulu mira.

Thank you so much for

Thank you so much for translating, Sascha. It is a great thing translators are doing. It is more than the translating that you give.