Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN # - 2850 Ti Si Bozanstvo koje Hoda Zemljom.

HEAVEN # - 2850 Ti Si Bozanstvo koje Hoda Zemljom.

Niko od vas ne zna meru u kojoj vi radite za mene. Niko cak i ne sanja koliko vi sluzite Mene i Univerzum. Ti mislis da zivotujes negde na Zemlji odmarajuci se u svom bazenu i pijuci sodu. Zaprepascujuce je koliko neznas. Gde si nije ono sto jesi.

Ono sto mislis i ono sto jeste je cesto razlicito. Ti si dobar u neznanju, voljeni. U stvari sto si mudriji u ocima sveta, sve manje znas. Nemoj se osecati uvredjen. Ja samo kazem da ima mnogo toga sto ne znas, posebno o sebi. Ti mozes sebe videti kao neki objekt koji mili zemljom a u stvari u stvari si subjekt Mog srca. Uzimajuci sve u obzir, ti si skoro slep. Tvoje oci mogu biti najbolje u svetu, pa ipak si slep. Ti nosis veo preko ociju. Ti se povijas umesto da hodas uspravno.

U stvari, ti si kao prosjak na ulici sa crnim naocarima, koji se saplice ulicama i prosi okolo, noseci slepilo i tako slepilo postaje njegova sigurnost i zastita od sveta. Njegova vizija postaje selektivna. On bira sto nece da vidi. On bira svoju ulogu u zivotu.

Ti mozes da odustanes od neznanja, voljeni. Ti si verovao u svoju sopstvenu glumu. Ti si astronomski u blokiranju razumevanja tvoje vrednosti Meni i sebi. Ti si glavna zvezda zivota ali ti si izabrao da budes figurant. Ti, koji moze da pokrece planine, vidis sebe kao nekog ko ne moze da podigne prst. Ti si tesko radio na tome da postanes prosjak. Stavio si sebe u pogresnu poziciju.

Ako vidis sebe kao odbacenog, nisi u pravu.

Ako sebe vidis kao kriminalca, nisi u pravu. Bez obira koje si zlocine pocinio, ti nisi kriminalac. Ja nisam stvarao criminalce. Ako sebe vidis kao criminalca, nisi u pravu. Pogledaj sebe iz drugog ugla.

Ako si bolestan, nisi u pravu. Ti nisi bolest. Ti mozes imati tesku bolest, ali ti nisi nikakva bolest.

Ako vidis sebe kao sefa, nisi u pravu. Ne zanima me koliko stotina ljudi, koji te slusaju u svemu, ti imas u sluzbi, ti nisi sef.

Ako vidis sebe kao radnika, nisi u pravu. Ne zanima me koliko si plata dobio, ti nisi radnik. Naravno, ti si u mojoj sluzbi, ali to je nesto drugo.

Ti nisi nijedna profesija. Ti nisi ono sto kazes. Ti nisi ono sto drugi kazu, osim ako kazu da si predivno Bice koje je Bog stvorio.

Ne prihavtaj nikakvu hvalu koja je manja od moje. Naravno, ja te ne hvalim. Ja znam tvoju vrednost od pocetka. Ja, iznad svega, znam Ko Si Ti i od Cega si stvoren. Ja sam te stvorio ! Napravio sam te od istog materjala od kojeg sam Ja. Ja sam stvoren od Ljubavi, a i ti isto.

Ti si Bozanstvo koje hoda Zemljom. Ti nosis puno maski ali ti nisi nijedna maska. Mozes da se presvlacis kao za maskenbal. Mozes da budes zla vestica ili da glumis divljaka. Ti mozes da budes sve ono sto zelis da igras. Ipak, ti nisi ono sto glumis. Dakle, prestani da se pretvaras.

Budi Moje dete. Razmisli o necemu sto mozes da uradis danas sto ce te podsetiti Ko si Ti.