Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2732 Roses, Roses, Roses

HEAVEN #2732 Roses, Roses, Roses, 18 de Maig del 2008

Déu ha dit:
Ja ho has sentit altres vegades: El millor està per arribar. En cap moment de la història del món ha estat tan real com ara. No és broma, estimats. Prepareu-vos perquè els Cels se us obrin al davant. Tindreu un desbordament de benediccions. Tot el que haureu de fer és obrir els braços i rebre el que ja he demanat a l’Univers que us doni.
Tantes riqueses recauran sobre vosaltres que us haureu de reforçar! No importa, oi? Us veureu coberts d’or, o de coses encara més subtils, grans riqueses de tots els tipus. Vaja, estimats, aviat, molt aviat.
Podem anomenar a aquest any L’any Dels Somnis Fets Realitat. O potser L’any de Somiar Somnis més Grans. O igual El Nou Món. O La Realització del Cel i de la Terra. O L’invisible Fet Visible. L’arc de Sant Martí Infinit. L’any de la Bona Fortuna. L’any de Trobar el que és la Felicitat. El Final de la Desesperació. La Època de l’amor a la Terra. Podria seguir. I així ho faré, perquè sóc Etern igual que tu.
Anomenem-lo L’any del Teu Naixement. Felicitats, Estimats! Sou una bonica rosa començant a florir. Heu tingut aigua, i el sol brilla sobre vostre. Començareu a despuntar per l’horitzó. Tot serà nou perquè esteu entrant a una nova dimensió de la vida a la Terra on la Veritat és coneguda.
Deixareu els vells pensaments. Ja no seran vostres. Realment no voleu els vells pensaments quan els que teniu ara tenen ales. Els vostres pensaments seran àngels. Els àngels dels vostres pensaments aniran lluny i arreu, i on pararan ningú ho sap. Mai pararan. Giraran i giraran al voltant del món. Cada cop més de pressa. Reciclaran l’amor arreu del món. De teulada a teulada l’amor volarà donant llum. Nedaràs en amor i no necessitaràs mai més sortir a buscar aire perquè respiraràs amor. No sabràs de qui és l’amor. No hi haurà propietaris, però l’amor sempre serà posseït i no en deuràs mai. L’amor serà lliure de límits. Estarà enamorat d’ell mateix, i portarà a terme la seva missió d’ocupar cada cor sense excepció. L’amor es declararà sobirà.
Comença a pensar: “Totes les coses s’estan tornant roses.” Incorpora aquesta florida al teu ADN. Que sigui l’estructura dels teus ossos. Que flueixi pel teu corrent sanguini. Que sigui el teu mantra.
Sí, és moment de llençar els vells pensaments. Estan esgotats. Ara només volem pensaments meravellosos que t’elevin, que et portin a dalt de tot, que il•luminin els teus ulls i posin roses a les teves galtes.
Preneu tot el manà del Cel. Estimats. Totes les coses bones s’estan vessant com la pluja. Acostumeu-vos-hi.
Serviu-vos una tassa de somnis. Beveu una tassa plena de somnis al final de l’Arc de Sant Martí. Banyeu-vos en somnis que somiem Plegats. Nedeu en aquest Mar de Gran Generositat. Nedeu a les profunditats del Meu Cor. Nedeu directes a Mi i digueu: “Déu, aquí estic, allí on Em vols! Aquí pertanyo, i aquí estic. Porto tot el món amb mi. No puc fer altra cosa. I per tant et segueixo, i el món em segueix a mi.”
Traducció de Yuri Mestres Vizcaino