Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2681 Pren-te el Teu Temps, 28 de Març del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2681 Pren-te el Teu Temps, 28 de Març del 2008

Déu ha dit:
A vegades el que cal fer és estirar-se. Sovint t’has de voler donar unes mini vacances, ja siguin d’una setmana, d’un dia, o d’una hora.
Ja sabeu, estimats, no hi ha llei que digui que heu d’acomplir tot el que us heu assignat. No us poso nota segons tot el que heu fet. Clar, no us poso nota en absolut. Vosaltres si que ho feu, com si el significat de la vida fos quant heu fet.
Realment penseu que sou millors o pitjors si feu el vostre llit cada dia o si no el feu?
És realment de vida o mort acabar els deures o no fer-ho, o treure excel•lent, notable o bé en un examen?
Què importa realment si acabeu la vostra feina a les 3 o demà al matí? Sou realment una millor persona si acompliu el termini de les 3?
Quina urgència per acabar la feina per després poder ser vosaltres. I si sou vosaltres ara mateix? El vostre valor no es troba en el que feu. El vostre valor es troba en qui sou.
No estic sostenint que no deixeu de treballar ni de contribuir de manera útil. No sostinc que eviteu la responsabilitat. No sostinc que passeu de la vida. No sostinc que seieu i no feu res en tot el dia. Sostinc que us preneu un dia de descans cada cert temps.. Dic que de en tant en tant us heu de donar un descans. Dic que la vostra vida no ha d’estar dominada pels “s’han de fer”. Dic que no podeu estar sempre dominats per l’exterior. I això inclou el poderós rellotge. És el rellotge el gall que mana al galliner? O no?
És el temps el que mana la teva vida? Si és així, no et preguntis perquè et sents tens, perquè estàs treballant per algú molt exigent. El teu rellotge es mereix un assot. Enlloc de tu donar corda al rellotge, és ell el que et dóna corda a tu, i et sents tens. I el rellotge dóna corda a tothom al teu voltant, i per tant hi ha una tensió massiva, com si la manera de viure la vida fos amb tensió. Construiràs una vida més fàcil per tu i pels que t’envolten?
Considera la teva vida una dansa. Una dansa ràpida és millor que una de lenta? No pots fer a vegades una polca, a vegades un vals, a vegades un fox trot, a vegades una rumba, tango, samba, i més? N’hi ha realment alguna millor que una altra? No podries gaudir de canviar els ritmes? No podries gaudir més la vida si a vegades alentissis i et preguntessis, “Perquè tinc tanta pressa?”
Un cor batega amb una certa cadència. És millor el teu cor quan batega més de pressa? És pitjor quan ho fa més a poc a poc? Estan els batecs del cor lluitant per guanyar una cursa? És la vida una cursa, estimats?
Tot té el seu valor. En termes del món, el valor depèn del context i de com es mira quelcom i de qui ho mira. Tot té els seus pros i contres. La llebre va aprendre que sovint la velocitat no és la manera de guanyar una cursa. La tortuga va aprendre que anant a poc a poc i segura també es pot guanyar.
Tal com miro els Meus fills a la Terra, veig que hi ha més velocitat que no pas prendre’s el temps necessari. Suggereixo que ara mateix us prengueu un moment i perdeu una mica el temps, i veieu com és la vida quan simplement mireu per la finestra.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 28 de Març del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)