Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2675 Estigues Content de Equivocar-te, 22 de Març del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2675 Estigues Content de Equivocar-te, 22 de Març del 2008

Déu ha dit:
Permet-te equivocar-te. No cal que sempre tinguis raó. No cal que sempre demostris tenir la raó ni que demostris als altres que no la tenen. Què canvia, estimat, que tu o algú altre tingui raó o no? Per altra banda, això forma part del passat. Només a algun ego per aquí o per allà li importa això.
Conta el teus errors com grans graons de l’aprenentatge. Estàs en el camí per aprendre. No decaiguis perquè hagis après quelcom, encara que no ho volguessis aprendre.

És més, en el món en el que vius gran part de l’aprenentatge s’ha de fer amb el desaprenentatge, amb la teva habilitat i voluntat de deixar anar. Què és desaprendre sinó abandonar una idea? Que les idees siguin pedres que apartes amb el peu enlloc d’ignorància escrita a la pedra.
Un Ésser lliure no s’aferra al passat. No s’hi enganxa ni el denuncia. El deixa anar.
Com més savi ets, més has deixat anar, més has apartat del camí. Llavors la teva ment esdevé una casa endreçada. El mateix que dir que el passat està al teu darrere.
Tal com et despertes cada matí, pensa que t’has lliurat del passat. Igual com si et posessis roba neta sobre el teu cos, pots posar-te pensaments nets a la teva ment. Pots provar-los. Pots acceptar-los o descartar-los. La teva ment pot moure’s endavant.
Certament, cada dia ha de ser nou. És nou. És un dia que mai havia aparegut abans. Recorda-ho.
Al mateix temps, part del teu propòsit a la vida és oblidar. Beneït és el que abandona el passat i mira al seu dia i no pensa en el futur. El passat i el futur són dos fruits de la mateixa rama del temps, aquella ridícula il•lusió llargament honorada i tinguda en compte. El temps et pesa molt. Ha esdevingut una mena de censor del teu cor. Et demana escoltar el seu propi tic-tac enlloc del batec del teu cor. El temps et faria un horari que no fos teu. S’emportaria la teva vida. T’enviaria al passat i al futur. Et diria quan apagar una espelma i quan engegar el cotxe.
El temps et faria precipitar-te o et faria parar de cop. És molt més fàcil d’acontentar-Me a Mi que al temps. El temps sempre t’està perseguint. No espera. Com que Jo estic més enllà del temps, pot dir-se que Jo espero, però sóc immediat. Sóc immediat i sóc Etern, com tu.
Ets molt més del que et creus. Et costa creure en els altres. Aquest és un dels teus patrons que canviaran. Quan t’exoneris del passat, començaràs a veure’t a tu mateix i als altres en la Meva llum. Giraràs els teus ulls i el teu cor cap a dins. Et revelaràs a tu mateix. Tal com ho fas, reveles a tothom i Em reveles a Mi.

Reveleu-Me, estimats. Enteneu què és el que demano de vosaltres. Us demano que us reveleu a vosaltres mateixos. Traieu-vos la màscara. Llenceu aquells vells pensaments, i us revelareu a vosaltres mateixos a la vegada. Sense pensaments, ja us heu revelat. Sense pensaments, l’Univers Sencer és revelat. El Cel s’obre, i hi camines directe. Hi avances per la teva pròpia consciència. Hauràs despertat del somni de que mai vareu estar a qualsevol altra lloc, perquè mai hi ha hagut res més que pogués ser.

Els teus pensaments t’han convençut del contrari. Ara estàs sortint del temps i de tots els pensaments temporals. Què queda excepte tu i Jo, la Nostra Unitat Revelada en el seu Ésser Etern?
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 22 de Març del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)