Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2671 Deixa Anar el Passat, 18 de Març del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2671 Deixa Anar el Passat, 18 de Març del 2008

Déu ha dit:
No cal que coneguis tots els teus profunds i foscos secrets. No cal que furguis en els dubtes del teu passat. Encara que el món manté intacta tota la inconveniència del passat, el seu motiu és bo, el de desvelar el passat de manera que puguis deixar-lo enrere. Però, és clar, al món li agrada analitzar.
Hi ha aquells que diuen que has de passar per totes les emocions abans de poder arribar a l’amor, però tu també? Has de passar per l’enuig per arribar a l’amor? Perquè ser un estudiant d’enuig? Perquè estudiar el retret? Perquè alliberar la culpa com si fos la cabellera d’una donzella? Tots aquests sentiments no són gaudibles, nega’ls i defuig-ne. Són figurants. No cal que et paris a parlar amb cada figurant. Pots fer lleugerament que no amb el cap i seguir caminant.
Perquè no estudiar el que omple el teu cor d’alegria? No pretenguis ser perfecte en el sentit relatiu. Sí, hi ha en tu parts enterrades. És com el fet que puguis mirar la gasolina que et queda tantes vegades com vulguis, però el que has de fer és omplir el dipòsit.
Estimats, oferiu-vos amor a vosaltres mateixos. No cal que ho analitzeu tot de vosaltres. D’acord, així és. Teniu ressentiments. No importa si la seva base és o no és comprensible. Si voleu acabar amb ells, feu-ho. No heu d’apaivagar cadascun dels seus detalls. Podeu passar-ne. Quan perdoneu a algú altre, no treballeu cada element de la seva ofensa per separat. Per tant perdoneu-vos a vosaltres mateixos, i seguiu endavant.
No dic que us enganyeu. Dic que podeu transmutar qualsevol cosa del vostre passat, i qualsevol emoció que s’hagi colat. Quan aneu a alguna banda, prepareu la vostra maleta amb els vestits que voleu vestir. No porteu vestits que ja no us escauen. Oi que no els porteu per recordar-los i per ser honestos amb com acostumàveu a vestir? Si hi ha vestits que no voleu vestir més, deixeu-los enrere. No us cal examinar cada costura i cada butxaca. Perquè hauríeu de fer-ho? No hi ha cap diamant allí guardat.
Heu après l’alfabet i podeu llegir. No heu de tornar cada vegada a l’alfabet. No heu de tornar a la pronunciació de les paraules. No cal que torneu a llegir el que llegíeu a primer. No cal que torneu una vegada i una altra als llibres de primer. Ningú cal que us doni permís per llegir els llibres del nivell avançat. Vosaltres us el doneu.
Quan es tracta d’amor, és una mica diferent perquè vareu arribar a la Terra sabent-ne d’amor. Però potser l’heu oblidat i l’heu de reaprendre. No cal que seguiu comptant els graons que us porten a l’amor. N’hi ha prou amb estimar, i estimar és tot el que voleu. Traieu la brossa, estimats, sense examinar-la. Perquè remirar cada pell i llavor?

Simplement torneu a l’amor. En tot moment torneu a l’amor. El teniu. És vostre. No hi ha raó per recordar cada relliscada. No hi ha raó per tornar a traçar cada revolt que heu passat. Estàveu submergits en un estat, i heu passat per altres estats en el vostre camí, i sovint inclús us vàreu perdre en algun estat, però ara sou aquí. Sou aquí amb Mi. Heu passat per l’enuig i la culpa, i ara esteu en un estat d’amor. Aneu on vulgueu anar, estimats, i estigueu-hi. No penseu en quan estàveu en un estat inferior. No us cal parlar d’on vàreu estar. Potser hi ha pors. Doncs que n’hi hagi, però les pors no són la vostra ocupació, estimats. L’amor si.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 19 de Març del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)