Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2670 En Liten Bit Godhet

Gud sa:

Tro ikke at du trenger å være tøffere. Du må være mykere. Ha runde kanter, ikke harde kanter.

Du tror kanskje at du har vært for ettergivende i livet, for rask til å gjøre det andre vil, for snar til å la deg tråkke på, og nå bøyer du deg baklengs for å være ubøyelig når det kommer til andre. Du tar din ære i å si Nei. Du setter deg selv først med stolthet, som om det finnes ære i å si Nei til andre, som om Nei er en dyd, foretrukket, sterkt, og at Ja er tåpelig, skøpelig og svakt. Hvor og hvorfor fikk du denne ideen? Vel, kanskje ikke du, men noen ganger dedg. Kanskje ikke deg i det hele tatt, men noen andre.

Det er fint å si Ja til andre. Hvis noen ber om å sitte på et sted, hva er så vidunderlig ved å si Nei?

Du trenger ikke være en skumpute og alltid gå bort fra din egen vei, heller ikke trenger du å være en hard nøtt som insisterer på å ikke gi, som om det å ikke gi er et nobelt valg. Trenger du å bite så hardt for å forsvare deg selv?

Det passer deg ikke å nekte for ditt eget hjerte. Jeg forstår at du er innbitt på å sette grenser. Jeg forstår at du har blitt utnyttet i fortiden. Du trenger ikke være et smeltende såpestykke, men du trenger heller ikke være en brysk pimpstein. Kan du ikke ta situasjonene en for en slik de faller seg?

Min Elskede, hvorfor ikke finne glede i å hjelpe en annen, om det er nødvendig eller ikke? Kanskje personen som spør deg trenger litt godhet fra deg. Kanskje du kan gjøre en tjeneste uten å føle at giverkontoen din har blitt overtrukket.

Noen ganger kan du ikke gjøre en tjeneste for en annen. Det er forståelig. Men likevel kan du andre ganger, så hvorfor ikke? Hvorfor ikke være en prins i stedet for en tøffing? Hvorfor ikke være en prinsesse i stedet for en stolt nei-sier? Hvorfor ikke være nådig i stedet for unådig? Det er ikke vidunderlig å være unådig. Det er ingenting å være stolt av.

Det er ikke det at du skylder noen. Du skylder deg selv å behandle andre slik du selv vil bli behandlet. Kanskje det ikke var så mye kjøreturen noen trengte, men heller noen få minutter med deg. Er det så vanskelig å gi?

Jeg snakker ikke om overflatemanérer, men om hjertet ditt. Du kan oppnå balanse uten å bli hardhjertet. Du trenger ikke være hverken bløthjertet eller hardhjertet. Bare vær hjertelige, Mine kjære. Vær glad for å gjøre en god gjerning for andre. Vær glad for at du kan.

Det er ikke for deg å være hard. Det er ikke for deg å religiøst si Nei noe mer enn det er for deg å religiøst si Ja. Men hva koster det deg å si Ja? Hva koster det deg å si Nei? Hvilken av dem koster mest, Min elskede?

Når du sier Nei mer enn du sier Ja blir Universet forvirret. Universet vil kanskje gjøre deg tjenester, men vet ikke hvordan. Hvis du vil være lykkelig, si Ja mer enn du sier Nei.

Min kjære, åpne hjertet ditt i stedet for å lukke det. La motivet ditt ved å si Ja ikke være å gagne andre, men å gagne deg selv. Ikke vær en hard nøtt. Gjør livet enkelt. Ingen er ute etter å utnytte deg. Men Jeg ber deg om å utnytte godheten i det vakre hjertet ditt. Ikke snurp det sammen som om det er en smart ting å gjøre.

Hvis du tenker på deg selv som en som alltid blir utnyttet, så utnytter du deg selv. Du gjør deg selv en bjørnetjeneste.

Jeg forstår at du har spurt deg selv: "Hva med meg?" Nå, Min aller kjæreste, spør Jeg: "Hva med deg? Og hva med Meg?"