Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2669 El Cor del Cel, 16 de Març del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2669 El Cor del Cel, 16 de Març del 2008

Déu ha dit:
De la plenitud del Meu cor vas néixer. De l’amor del Meu cor vas néixer. De Mi un nen va néixer, i aquest nen nascut del Meu amor ets tu. Ets el Meu fill escollit, no en tinc altre. Els trilions de vosaltres sou Un. Vaig tenir un pensament, un amor, i vas ser format com una rama del Meu amor. Les teves orelles van sentir el cant dels àngels i dels ocells. Et vas sentir a tu mateix. Vas tocar els plecs del Meu vestit, i el món va començar a existir. Vas dir el Meu Nom i no vas saber que sortia dels teus propis llavis. Em vaig crear a Mi Mateix, i et vaig crear a tu, i això és el mateix que si tu M’haguessis creat i t’haguessis creat a tu mateix. Sóc Jo l’arbre o ets tu? Qui és l’arbre de l’altra sinó hi ha altre?
De quina corrent d’amor vas néixer sinó de la Meva, i malgrat que Jo he estat sempre, tu Em vas crear. Tu, el Meu bonic fill, vas començar a existir amb Mi, i així va néixer el món, i així els Meus pensaments van tombar i tombar, i tu vas sorgir dels sons del Meu cor.
Vaig col•locar l’esfera del sol davant els teus ulls per recordar-te la llum de la que provens. Vaig posar amor en el teu cor perquè Em recordessis a Mi i a tu mateix, tu mateix, la Meva carta d’amor, enviada al món com un missatge dins una botella, abocada al mar de la vida. I així vas nedar cap a la riba per veure el mar del que vas venir des del lloc privilegiat que és la riba.
Quin missatge has extret de la botella? Que del mar vas venir, i encara llences pedres al mar des de la riba per determinar l’essència del mar, i mires la mar rissada i escoltes els sons de les ones trencant a la riba, el ritme del Meu cor arribant al teu.
Estàs en un viatge, però estàs en terra. Ets el descobridor d’un nou territori. La teva vida és el que descobreixes. Segueix explorant-la. Segueix descobrint més. Tots els continents són dins teu. Ets la fosca Àfrica, i les assolellades Bahames. Tot dins i fora de la teva vista és dins teu. Ets el teu propi company, i estàs més enllà de qualsevol comparació. Quina cosa en tot l’univers és com tu? Només Jo, només Jo Sóc.
Quin secret extrauràs del teu cor avui?
Què se t’ha explicat, i què has copsat?
En quin hort està plantat el teu cor? Quin és el fruit del teu cor?
Com contes els impulsos del teu cor, i on van, i on et porten, i a on segueixen?
Què vol dir que el cel estigui tapat i el sol estigui ocult però segueixi brillant com sempre, mai empetitit? Què vol dir quan el sol brilla i no el veus? Què vol dir quan és de nit i el sol segueix brillant, fins i tot quan dorms, i fins i tot quan tens un somni en el que el sol brilla o la lluna valentament rep la seva llum i te la torna?

I què vol dir quan no saps el significat de tot el que has de dir i saps tan bé?
Què s’estén per sobre les aigües de la vida trencant la Unitat en la imaginació del Meu Únic Fill? Beu, estimat, beu de les aigües de l’amor i oblida la resta, perquè del teu amor véns, i amor ets, un arbre d’amor, madur, llest per retornar-Me el nèctar com un vaixell retorna al seu punt de partida, i atraca a la riba del Cel. I llavors tu, el Capità, camina de dret al cor del Cel i et trobes a tu mateix esperant el teu Retorn i descobreixes que sempre has estat allí.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 19 de Març del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)