Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2668 Verdensveveren

HEAVEN #2668 Verdensveveren

Gud sa:

Kan du føle hvordan verden passer inn i hjertet ditt? Det er som om hjertet gir liv til verden, som om verden sprang fra hjertet ditt. Med sikkerhet begynner og ender verden i ditt hjerte og ditt sinn, for verden opptar dem. Ja, denne store ballongen av en verden opptar oppmerksomheten mye mer enn det Jeg gjør. Det er i orden. Det går bra. Verden er her for deg å undres over. Den er ditt eksperiment, og du prøver å sette den sammen.

Du bruker mye av livet på å prøve å finne ut av ting.

Jeg, din Far i Himmelen og på Jorden, er i et annet rike og kan ikke finnes ut av. Men verden er et puslespill, og du prøver å få brikkene til å passe.

Himmelens rike har ingen biter, så hvordan kan du i det hele tatt prøve å få brikkene til å passe? Himmelen og jeg er udefinerbare, akkurat som du er det. Sannelig, Himmelen og Jeg kan ikke bli løst når det ikke er noen løsning. Helheten er komplett, og kan ikke tas fra hverandre. Du har brukt mye tid på å ta verden fra hverandre.

Verden har blitt sortert inn i deler. Det finnes til og med innbildte ting som land og provinser! Bilder blir tegnet av disse fantasiene og solgt som kart. Men hvem kan tegne et bilde av Himmelen? Himmelen er for storslagen. Hvem kan tegne et bilde av kjærligheten? Kjærligheten er også for storslagen. Hvem kan analysere det som ikke kan analyseres?

Det som ser ut som om det er lengst borte fra deg er det som er deg nærmest. Så nær at du nesten ikke kan se det. Hver eneste dag går du over gulvteppet av kjærlighet, men likevel er oppmerksomheten din annensteds hen. Du har til og med kanskje lyst på akkurat et sånt teppe, men er ikke klar over at du allerede går på det.

La verden springe ut fra hjertet ditt og sinnet ditt som den vakre gaven det er. Du leter ikke lengre etter feilene og spiller dem ut. Nå ser du etter gulvteppet og designen på det. Er det flyvende? Er ikke dette kjærlighetsteppe det magiske teppet i eventyrene? Det magiske teppet er mer ekte enn alle de vevde filleryene i verden, og likevel tjener også skjønnheten og bruken av de vevde teppene verden. De mykner fottrinnene dine. De minner deg på skjønnhet. Nå, når du trår på et teppe, minn deg selv på det magiske kjærlighetsteppet som holder verden sammen. Jeg holder dette teppet i en ende, og du holder det i den andre.

Verden, Mine elskede, vil rulle seg selv ut for dere. Gresset du går på, kvistene, de er alle der for å gjøre reisen din vidunderlig. Trærne hvisker til deg om kjærlighet, og blomstene kaller på deg, ber om å bli plukket, ber om å bli satt i knappehullet ditt eller i en vase til din kjære, alle er påminnelser om kjærligheten verden er skapt av. Selv fortauene og brummingen av trafikken er der for å minne deg på vitaliteten og kjærligheten i livet, livet som du vever ved hvordan du går i verden.

Visste du ikke at du skaper verden med stegene du tar? Har du glemt at du er en verdensvever? Du er den ene som laget kjærlighetsteppet. Det er du som ikke lengre vil utelate en eneste tråd. Du er renningen og løpetråden av verden. Elsk verdenen du vever. Ta saltoer på den! Uttrykk glede, og teppet ditt blir vevd. Det dekker hele verden, nå vever du et gyldent teppe som bukter seg mot Himmelen. Her, la meg hjelpe deg.