Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2668 El Teixidor del Món, 15 de Març del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2668 El Teixidor del Món, 15 de Març del 2008

Déu ha dit:
Pots sentir com el món s’emmotlla al teu cor? És com si el teu cor donés peu al món, com si el món sorgís del teu cor. Certament el món comença i acaba als teus cor i ment, perquè el món els ocupa. Sí, aquest gran globus de món ocupa la teva atenció de lluny més que Jo. Això és correcte, està bé. El món és aquí perquè reflexionis sobre ell. És com el teu experiment, el que intentes portar a terme.
Gastes un munt de temps intentar trobar sentit a les coses.
Jo, el teu Pare del Cel i la Terra, estic en un reialme diferent que no es pot delimitar. Però en canvi el món és un trencaclosques, del que intentes fer encaixar les peces.

El reialme del Cel no té peces, així com pots intentar ajuntar-les? El Cel i Jo som imponderables. Certament el Cel i Jo no podem ser resolts perquè no hi ha res per resoldre. La Totalitat és complerta i no es pot separar. Has gastat un munt de temps intentant separar el món.
El món ha estat ordenat per peces. Fins i tot hi ha coses imaginaries com països i províncies! S’han dibuixat aquestes fantasies i s’han venut com a mapes. Però qui pot dibuixar el Cel? Perquè el Cel és massa vast. Qui pot dibuixar l’amor? L’amor és massa vast també. Qui pot analitzar el que no es pot analitzar?
Allò que sembla tant llunyà és el que tens més a prop. Tan a prop, que difícilment ho veus. Cada dia camines per la catifa de l’amor, però la teva atenció és a una altra banda. Potser fins i tot estàs desitjant una catifa com aquesta, sense adornar-te que hi estàs caminant al damunt.
Que el món surti a doll del teu cor i ment com el bonic regal que és. No busquis més els seus defectes i encoratja’t. Ara, busca la catifa i la seva sanefa. Veus com es mou? No és aquesta catifa d’amor la catifa màgica de la que parlaven els contes? La catifa màgica és més real que totes les estoretes que s’han teixit al món, però la bellesa i utilitat de totes les catifes que s’han teixit al món també serveix. T’alleugereixen el pas. Et recorden la bellesa. A partir d’ara, sigui on sigui que vegis una estora o que hi caminis, recorda’t de la catifa màgica de l’amor que manté el món unit. Jo l’agafo per una banda, i vosaltres per l’altra.
El món, estimats, s’ha de desenrotllar per vosaltres. L’herba per la que camineu, les branques, són per fer-vos el viatge agradable. Els arbres us xiuxiuegen l’amor, i les flors us conviden a que les agafeu per posar-les a la vostra solapa o en un gerro per la vostra amada, tot un recordatori de l’amor del que està fet el món. Fins i tot les voreres i el brogit del trànsit són per recordar-vos la vitalitat i l’amor de la vida, la vida que teixiu a mesura que camineu pel món.
No sabíeu que creeu el món amb les passes que feu? Heu oblidat que sou el teixidor del món? Sou els que feu la catifa d’amor. Sou vosaltres els que utilitzareu cadascun dels fils. Sou l’ordit i el teler del món. Estimeu el món que teixiu. Feu-hi tombarelles! Expresseu alegria, i la vostra catifa es teixirà. Cobrint el món sencer, esteu teixint una catifa daurada que us encamina cap al Cel. Aquí, Jo us hi ajudaré.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 17 de Març del 2008 Cabassers

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)