Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2665 Vi ste sa Zvijezda

HEAVEN #2665 Vi ste sa Zvijezda
Bog reče:
San vaših snova će se uskoro ostvariti. Ne pričam o vašim površnim snovima. Govorim o duboko u vašoj duši ukorijenjenim snovima. Voljeni, vi možda čak i ne znate koji su vaši pravi snovi, toliko ste uronjeni u materijalni svijet, ali ipak možete znati da je nešto tako zadivljujuće prekrasno na putu k vama i prepoznat ćete to kada budete vidjeli. Lagano to tražite. Nemojte se grčevito držati, samo znajte da ćete to dobiti. Imat ćete to kao što dan ima sunce i kao što noć ima mjesec i zvijezde.

Moji snovi za vas su ispunjeni. Vrijeme je stiglo. Sve Moje želje će se manifestirati. Trebao sam na vas čekati, razumijete to. Nisam mogao jednostavno opteretiti vas Mojim snovima. Oni su trebali biti i vaši. Čak i ako niste svjesni svojih najdubljih snova ipak ih imate. Voljeni, mi smo na vrhuncu.

Mi te snove možemo zvati vašom sudbinom. Vaše razumijevanje sudbine ne govori baš mnogo. Sudbina je više od karijere i nije zapravo usud, na način na koji se u svijetu gleda na usud. Sudbina je više kao ispunjenje odabranih snova. Sudbina nije nešto što vam je izvana utrapljeno. Povezano je s vašim Unutarnjim Bićem. Vaša sudbina je vaša, vi ste je odabrali i formulirali. Nije vam nametnuta s neke daleke zvijezde. Vi ste veliki sudionik u svojoj sudbini. Vaše želje su vaše, kao što je vaše i ispunjenje vaših želja.

Vi imate vlastitog dvojnika u zvijezdama, pa u tom smislu možemo doista reći da vam vaša sudbina dolazi sa zvijezda, iako-naravno- dolazi od vaše zvijezde. Vi ste, voljeni, treperave zvijezde u Univerzumu Mojeg Srca. Vi ste blistava svjetla koja se prividno treperavo pale i gase. Vi ste sa zvijezda i zvijezde su vaša sudbina. Vaša je sudbina predodređena onog trena kad je iz Mog grla krenuo zvuk i stvorio Svijet Čovjeka. Rođeni ste mnogo prije vašeg zemaljskog rođenja.

Oh, Moji, tako ste malu sliku o sebi imali. Ako se želite vidjeti onakvima kakvi vi doista jeste morat ćete staviti sunčane naočale. Morat ćete gledati u ogledalo jer bi vam se moglo desiti da budete previše zabljesnuti. Kako stvari sada stoje, vi niste dovoljno zabljesnuti. Naginjete k tome da sebe uzimate zdravo za gotovo, ne podsjećajući se da ste vi Moja kreacija! Vi, koji uvijek tražite dokaze Mojeg postojanja, propuštate najdivniji dokaz- vas, voljeni. Vi ste dokaz. A opet vaše oči to ne vide. Ali i one će.

Vidjet ćete sebe i svako drugo Biće na Zemlji kao Čudnovate Božje Kreacije koje vi svi jeste. Vi ste ispunjenje Mojih snova. Vi ste Moja najveća kreacija, živa, vibrirajuća Bića Svjetla koja dišu i rastu. Tim više je zadivljujuće da ste zaboravili svoju veličinu, ili je negdje odložili, kao da ste više voljeli biti neka vrsta budale nego čudo koje zapravo jeste. Možda je to nevjerojatno čudo, da ste zaboravili svoje nasljeđe i Čije ste dijete i što to znači biti Dijete Božje. Uvjeravam vas, voljeni, da vi niste bili sporedna misao. Sav je Moj fokus bio i jest na vama, vama, dostojnima da se nazivate Božjom Djecom, vama koji tek počinjete primjećivati bljeskove Istine o Vama.
(Prevela Daniela Knapić)