Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2665 Du Er Av Stjernene

Gud sa:

Din drøm om drømmer holder på å gå i oppfyllelse. Jeg snakker ikke om overflatedrømmene dine. Jeg snakker om de underliggende drømmene i sjelen din. Du vet kanskje ikke hva deres sanne drømmer er, Mine kjære, så oppslukt som dere er av den materielle verden, men likevel kan du bli klar over at noe vidunderlig og fantastisk er på vei til deg, og du vil gjenkjenne det når du ser det. Se etter det med lett hjerte. Ikke hold det fast. Bare vit at du vil få det. Du vil få det slik dagen har solen, og natten har månen og stjernene.

Mine drømmer for deg går i oppfyllelse. Tiden er inne. Alle Mine lengsler manifesterer seg. Jeg måtte vente på deg, ser du. Jeg kunne ikke bare lesse alle drømmene Mine på deg. De måtte være dine, også. Selv om du ikke har en bevisst viten om dine dypeste drømmer, har du dem uansett. Vi befinner oss helt på kanten, Mine kjære.

Vi kunne kalt disse drømmene for din skjebne. Din forståelse av skjebne forklarer dog ikke nok. Skjebne er mer enn en karrière, og er ikke helt det samme som forutbestemthet, ikke slik det skjebnesvangre ses på i verden. Skjebne er mer som utvalgte drømmers oppfyllelse. Skjebne er ikke noe fra utsiden pålagt deg. Det har å gjøre med ditt Indre Vesen. Din skjebne er din, valgt av deg, formulert av deg. Den er ikke pålagt deg av en eller annen fjern stjerne. Du er en stor medvirker i din egen skjebne. Dine lengsler er dine, og oppfyllelsen av disse lengslene er også dine.

Du har ditt eget motstykke i stjernene over deg, så i så måte kan Vi med sannhet si at skjebnen din kommer fra en stjerne, likevel kommer det selvfølgelig fra stjernen i deg selv. Dere, Mine elskede, er skinnende stjerner i Mitt Hjertes Univers. Du er et strålende lys som blinker. Du er fra stjernene, og skjebnen din ligger i stjernene. Din skjebne ble forutsagt det øyeblikket en lyd kom fra Min strupe, og skapte Menneskets Verden. Du ble født lenge før datoen for din Jordiske fødsel.

Å, for et lite bilde du har hatt av deg selv. Hvis du vil se deg selv slik du egentlig er, må du ta på deg solbriller. Du må kanskje se gjennom et speil, for hvis ikke kan du bli blendet. Slik det er nå, blir du ikke blendet nok. Du har en tendens til å ta deg selv for gitt, uten å minne deg selv på at du er Min Skapelse! Du, som alltid vil ha bevis for Min eksistens, går glipp av det mest fantastiske beviset, og det er dere selv, Mine kjære. Du er bevis. Og likevel kan ikke øynene dine se. Men øynene dine kommer til å se.

Du vil se deg selv og hvert eneste Vesen på Jorden som de overveldende Guds Skaperverk de er. Du er Mine drømmer gått i oppfyllelse. Du er mitt Største Skaperverk, vibrerende, levende, voksende, pustende Vesener av Lys. Det er enda mer overveldende at dere har glemt deres storhet, eller forlagt den et sted, tilsynelatende foretrekker du å være en slags dust i stedet for mirakelet du egentlig er. Kanskje det er et utrolig mirakel at du har glemt arven din, og Hvems barn du er, og hva det vil si å være et Barn av Gud. Jeg forsikrer dere, Mine elskede, at dere ikke var en ettertanke. Hele Mitt fokus har vært, og er, på dere, på deg - verdig å bli kalt et Barn av Gud, og bare i begynnelsen av å forstå Sannheten om Deg Selv.