Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2664 Tot el Coneixement de l’Univers, 11 de Març del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2664 Tot el Coneixement de l’Univers, 11 de Març del 2008

Déu ha dit:
Tot el coneixement de l’Univers és dins teu. Tot el coneixement de la Creació és dins teu. Tot el coneixement de l’Absolut és dins teu. La totalitat de la força de Tot el que És és dins teu. No ets aquesta fràgil criatura que aparentment penses que ets.
Naturalment que tot el coneixement és dins teu. Mira totes les feines que porta a terme el teu cos. Sap què és el que ha de fer i quan i com. Respira sense la teva atenció. La sang flueix en dos direccions. El cos sap tot el que ha de fer. El cos, que és el més baix de tu, el més baix en el sentit en el que estic parlant, per tant com pots imaginar que tu, la teva essència, sap menys? La Font de Tot Coneixement és dins teu. Està continguda en cada filament de ADN dins teu. Continguda en aquesta miríada física hi ha Tot El Que És. El físic és un microcosmos de Tot El Que És. És una metàfora de Tot El Que És. Vosaltres, estimats, sou Tot El Que És.
Si el cos físic és més conscient que tu, és perquè no interfereixes tant en el cos com ho fas en altres àrees de la teva vida. No fas les trucades pel teu cos. No fas que el cos sigui depenent de les teves instruccions. En més o menys mesura, deixes que el cos faci la seva. Més o menys, li dónes al cos la capacitat de auto dispensar-se. No li dius al teu cos quan ha de respirar ni on ha de posar l’oxigen. Més aviat deixes el cos en mans dels seus propis òrgans. No calcules pel cos. Pots contar calories, però li permets al cos de fer anar-les com li sembli. Més o menys, no estàs controlant el cos que habites. Fas coses millors.
Malgrat tot semblaria que sents que en les altres àrees de la vida tot va millor sota la teva supervisió. Parteixes de la presumpció que saps més el que la vida t’hauria d’estar aportant, que saps més de tot. Intentes inventar la vida. Pretens ser el cap de tot, contradir-ho, forçar-ho, com si la vida fos acomplir les teves ordres i només les teves ordres.
Estimats, participar a la vida no és dir-li el que ha de fer. Tu, que tens la Font de Tot el Coneixement dins teu, t’agrada pensar que en saps més que la Font. D’alguna manera t’has convençut que coneixes exactament com hauria de ser la teva vida. La teva certesa d’això et porta a la queixa, al descontent, a l’alimentació forçada, a la resistència, a la discussió, al menyspreu, a la guerra, i, ocasionalment, un gran sentiment de que has tingut èxit en comandar la teva vida i potser el món que t’envolta.
És millor prendre la vida tal com ve, estimats. Aquest no és un pensament original. No ha de ser un pensament desangelat i com si no t’importés gens. Que t’importi, i accepta els fets de la vida, molts dels quals estan fora del teu control. Mai et culpis ni et creguis a tu mateix, estimat. Accepta el que ha de ser acceptat. Això no vol dir que caiguis. La teva feina a la vida és no ser derrotat. Ni lluitar amb la vida. No li estampis el teu peu a la vida. Fixa el que puguis fixar, i deixa estar el demés. No et quedis atrapat en detalls. No et quedis atrapat tan sols en la importància dels fets. El més important és que així és com la vida s’està apareixent en aquests moments.

Així és com ets lliure a la vida. Ets lliure d’aceptar el que la vida t’ha aportat i moure’t. No has de protestar ni debatir-te més amb la vida. Estima la vida. No la sobreprotegeixis. Deixa-la ser tal com és. Deixa que els teus desitjos facin avançar la teva vida. Aquesta és una manera de deslligar-te del passat.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 18 de Març del 2008 Cabassers

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)