Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2659 Sve će se znati

HEAVEN #2659 Sve će se znati

Bog reče:

Kako god da se osjećate prema svom sadašnjem životu, u njemu ima zlata. Pronađite zlato i moći ćete se lakše dalje kretati. U svakoj situaciji postoji nešto što možete dobiti. Čak i u groznim situacijama postoji dar za vas. Da vam ja to govorim može zvučati nametljivo kada prolazite kroz nešto bolno, možda ne-fer, nepravedno, nezasluženo , strašno. A opet, ipak, kažem da ima nečeg za vas. Negdje tamo ima zlatnik za vas.

Dopuštate li da ne znate uvijek što vam život sprema? Možete li prihvatiti da čak i u nevoljama leži zlato? Možete li dopustiti da vam nije uvijek moguće znati sa sigurnošću što je za vas dobra sreća a što nije?

Evo što bih vam volio prenijeti, a što će vam biti vrlo teško prihvatiti: neovisno o tome što vidite ili osjećate, nema loše sreće. Vidim kako odmahujete i odlazite dok govorim.

Mislite: „Kako Bog to može reći? Lako Bogu reći. Njemu smrt nije ništa. Ratovi i sakaćenja Njemu nisu ništa. Vatre nisu ništa. Slomljena srca-ništa. Bog mirno sjedi u zlatnoj palači, nedirnut ljudskim jadima. Što On zna o životu na Zemlji i nevoljama koje nas napadaju? Što On zna o svakodnevnom životu?“

Voljeni, sve što tražim je da dopustite mogućnost da je ovo što kažem istina, istinita za vas. Ne morate se složiti. Ne možete se složiti, razumijem to. Ali molim da priznate mogućnost da to može biti tako. Molim vas koji sjedite u mraku da priznate zrnce svjetla.

Ne očekujem da ćete u jednoj minuti biti sposobni izbrisati ono čemu vas je svijet učio i predobro ste naučili. Bili ste podučavani u patnjama svijeta. Bile su vam tako dobro opisane da ih prihvaćate doslovno. Vidite samo toliko u daljinu i ništa dalje.

Istina je da ja lako vidim cjelovitu sliku, a vi je ne vidite, još uvijek to ne možete. Ne očekujem da je vidite. Pozivam vas da dopustite mali rascjep volje, voljnosti da priznate mogućnost drugačije točke gledanja, da priznate mogućnost da drugačija gledišta postoje, priznate mogućnost da ćete se otvoriti da to vidite i da nećete prema tome zatvoriti vrata. Sitnu voljnost da vidite više čak i kada ste stegnuti u nečem što svijet naziva velikom tragedijom i što i vi, također, vidite kao veliku tragediju. Ili ako ne veliku, ipak dovoljno veliku da uzrokuje glavobolju. Voljeni, tkanje života ima mnogo niti i ne vide se sve. Gdje, kako i kada se one spajaju, vi još ne znate.

Tražim da naslutite. Tražim da uzmete u obzir. Tražim od vas da povjerujete u mogućnost da je ono što govorim istina, doista istina, istina za vas i vaš život i za živote vaših dragih, i za sve živote.

Tražim da Mi bar date mogućnost sumnje. Dopustite da sam vam Ja Prijatelj i da je sve dobro i sve će se znati i znati ćete slavu života i slavu u svom životu, kakav god da vam se mogao činiti. Vi možete doći do spoznaje da je život dobar, čak i prekrasan i da je stvoren da bi ga iskusili i voljeli.
(Prevela Daniela Knapić)