Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN # 2658 Izumitelna Lyubov

Понякога любовта, която ви давам, измъчва сърцето ви. Понякога може да чувствате, че любовта Ми е толкова чиста и силна, че повече не можете да я понасяте. Чувствате, че сърцето ви ще избухне в извънмерната радост, която носи любовта Ми. Вие почти чувствате, че Аз съм твърде много за вас и искате да избягате или да се скриете от Мен, толкова сте опустошени от любовта Ми. Вие просто не знаете колко любов можете да понесете. Поразително е. Страхувате се, че ще се удавите в нея. Същата тази любов, която е вашата основа и която Аз желая да давам, а вие – да имате, ви събаря и вие мислите, че може никога повече да не се изправите.

Тогава, възлюбени, не се изправяйте. Останете пропити от любовта Ми. Удавете се в нея тогава. Може би да знаете толкова много за любовтами отнема малко отнема малко време за да свикнете след любовния ви глад, който сте преживели, но тази поразителност не означава, че трябва да пиете по-бавно. Не, ни най-малко. Глътнете я всичката. Сърбайте я. Нека любовта Ми попие във всяка клетка на вашето Същество. Бъдете неспособни да се изправите и да се махнете от любовта Ми.

Има ли нещо друго, което трябва да правите? Да изчислявате числа например? Да косите двора? Наистина ли мислите, че любовта Ми ще ви задържи? Да, Аз разбирам, с Мен, просмукан в сърцето ви вие ще имате пролетна треска непрекъснато. Вие ще отсъствате от ядовете и кавгите на обикновения живот. Знайте това: Ще правите обикновените неща по-лесно. Ще бъде сякаш те сами се вършат, докато вие сте замечтани, гледайки в сърцето на Бога.

Кажете наистина, какво друго би трябвало да правите? Да играете на карти? Е, добре тогава, играйте на карти, докато аз ви давя в любовта Си. Докато любовта Ми се притиска във вас, вие ще се издигате към Рая. Наистина, какво си мислехте, че ще се случи? Да, няма да можете да станете повече от земята, защото ще крачите в Рая.

Искате да излезете от миналото? Искате да излезете от собствената си кожа? Тогава Ме пийте като от висока чаша. Пийте Ме като дълбоко вдишване. Пийте Ме, сякаш печелите един милион долара от лотарията. Възлюбени, въпрос на време е да се изтощите от любовта Ми.

Оставете я да ви повали. Бъдете отворени. Бяхте твърде ограничени.

Попийте толкова много от любовта Ми, че да капе от вас навсякъде. Нека се разлее по вас, по цялата ви къща и по всчики. Това не е загуба на любов, възлюбени. Това е начинът на любовта. Това е как трябва да бъде. Наистина ли мислехте, че има място за мършава, оскъдна любов? Скромна любов? Анемична любов? Бедна любов? Чуплива любов? Премерена любов? Неразвита любов? Любов на дажби? Наистина ли мислихте, че Нашата любов заема само един ъгъл от света? Колко любов смятате, че е твърде много любов? Има ли мярка за това? Има ли връх на любовта? Има ли точка, до която любовта да се издигне и не по-далеч?

Какво си мислехте, че е любовта? Купон? Билет? Доларова банкнота?

Какво си мислехте, че трябва да е сърцето ви? Една помъдряла, изсушена слива?

Не, любовта ви трябва да е топла и налична, и осезаема, и изобилна, и изумителна. Любовта ви трябва да се развява гордо, дори и без абсолютно никаква причина, освен че вие и светът сте щастливи, когато обичате.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2008

Превод: Ваня Тонева