Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2658 Čudnovata ljubav

HEAVEN #2658 Čudnovata ljubav
Boga reče:

Ponekad se ljubav koju vam dajem izvija i blokira vaše srce. Ponekad možda osjećate da je Moja ljubav tako čista i jaka da je više ne možete podnijeti. Osjećate da će vam se srce rasprsnuti u pretjeranoj radosti koju donosi Moja ljubav. Gotovo vam se čini kao da sam Ja za vas previše i želite pobjeći ili se sakriti od Mene, toliko ste preplavljeni Mojom ljubavlju. Jednostavno ne znate koliko ljubavi možete podnijeti. Silna je. Osjećate da ćete se u njoj utopiti. Sama ta ljubav koja je vaš temelj i Moja želja je da vam je dajem i vi je želite, ruši vas i vi mislite da više nikada nećete biti sposobni podići se.
Tada se, voljeni, nemojte ni podizati. Ostanite potopljeni u toj ljubavi. Utopite se, dakle. Možda vam je potrebno malo privikavanja na to da ste toliko svjesni Moje ljubavi, jer ste bili toliko zaglađeni od nedostatka ljubavi, ali ta preplavljenost ne znači da trebate piti sporije. Ne, uopće ne. Sve progutajte. Upijte je. Neka Moja ljubav natopi svaku stanicu vašeg Bića. Postanite nesposobni da se podignete i odmaknete od Moje ljubavi.

Ima li nečeg drugog što biste trebali činiti? Možda zbrajati brojke? Pokositi dvorište? Mislite li doista da će vas Moja ljubav u tome zadržati? Da, razumijem, ako sam vam Ja potopljen u srcu imat ćete stalno proljetnu groznicu. Biti ćete odsutni od bjesova i kavgi običnog života. Znajte ovo: obične ćete stvari lakše obavljati. Činit će se kao da se one same obavljaju dok vi snenim očima gledate u Božje srce.

Doista, što biste drugo sada trebali raditi? Igrati karte? Dobro, o.k. onda, igrajte karte dok vas ja utapam u Svojoj ljubavi. Dok vas Moja ljubav pritiska, vi ćete se uzdizati u Raj. Zbilja, što ste mislili da će se dogoditi? Da, nećete se više moći podići s tla, jer ćete krupno koračati Rajem.

Želite izaći iz prošlosti? Iz svoje kože? Onda ispijajte Mene, kao iz velike čaše. Pijte Me kao duboki udah. Mene pijte kao da ste dobili milijun na lutriji. Voljeni, vrijeme je da budete pregaženi Mojom ljubavlju.

Dopustite joj da vas nokautira. Budite razoružani. Bili ste previše sputani.

Upijte toliko Moje ljubavi da slinite svugdje uokolo. Neka se slijeva svugdje po vama, po cijeloj vašoj kući i preko svakoga. To nije gubljenje ljubavi, voljeni. Tako to treba biti. Zar ste doista mislili da postoji mjesto za mršavu, oskudnu ljubav? Stidljivu ljubav? Anemičnu ljubav? Štedljivu ljubav? Krhku ljubav? Ograničenu ljubav? Zakržljalu ljubav? Ljubav na rate? Zar ste doista mislili da će Naša ljubav zauzeti samo jedan kut svijeta? Koliko ljubavi bi po vama bilo previše ljubavi? Postoji li mjera za to? Postoji li vrhunac ljubavi? Postoji li točka do koje se ljubav može uzdići i ne može ići dalje?

Što ste vi mislili da je ljubav? Kupon? Karta? Dolarska novčanica?

Što ste mislili da bi trebalo biti vaše srce? Smežurana, posušena šljiva?

Ne -vaša ljubav treba biti topla i vidljiva i dodirljiva i obilna i čudnovata. Vaša ljubav se treba šepuriti ni zbog kog drugog razloga do toga da su svijet i vi sami sretni kada volite.
(Prevela Daniela Knapić)