Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2657 Preskočite prošlost

HEAVEN #2657 Preskočite prošlost
Bog reče:
Do koje ćeš mjere ići u svom bježanju od Mene? Ja nisam tvoja savjest koja te proganja. Ne ganjam te kako bih te pretražio ili ti bilo što oduzeo. Samo želim biti s tobom. Ništa više od toga ne tražim. Pa, da, želim da budeš sretna/sretan. Da dođeš k Meni, po suncu ili po kiši. Da Me upoznaš i da znaš kakav sam ti Prijatelj i koliko želim biti u tvojim očima. Da, Ja želim da znaš kakav sam.
Neka vaša vizija Mene bude dodijeljena onome što ja istinski jesam za vas. Ja želim da imate istinsku viziju, Voljeni. Dok je sve ovo tako, isto tako Ja uopće ništa ne tražim, osim da budem s vama u vašoj budnoj svjesnosti. To da Ja jesam s vama već je činjenica. Ono što Ja želim, isključujući sve ostalo, jest da budete sretni i to sretni sa sobom, svojim prekrasnim bićem, onakvi kakvi jeste, bez vaših sumnji i pronalaženja pogrešaka.
Istina je da Ja Jesam Sve Što Jest. Istina je da Ja jesam Svemogući Bog, ali čini se da Me vi također vidite i kao neku vrstu zlog tipa od kojeg valja bježati ili pak neku vrstu dobrice kojem ste obvezni podilaziti. Ja jesam Dobar, ali mi se ne trebate ulagivati. Ne trebate mi biti podložni. Niste Moje žrtve. Ja se s vama ne igram.
Iako Ja jesam istina i želim da znate da jesam, to ne znači da želim da vi sebe vidite kao prezrene sluge. Da, ja želim da me služite, voljeni, jer služiti Mene znači služiti vas same i sav život. Služite Me, ali ne kao netko tko je podređen. Da, naravno, Ja želim da dragovoljno slijedite Moju volju, ali ne kao pokoru. Ništa Mi ne dugujete. Voljeni, Ja uopće ne želim da se kažnjavate. Meni to ne treba, kao ni vama. Svijet će vam reći da se pokajete i okajete. Ja ne. Ja vam kažem da sve to ostavite za sobom i idete dalje. Pozdravite se s time. Vi niste oni koji ste bili jučer, odnosno, koji ste jučer mislili da jeste.
Kažem vam da zaboravite prošlost jer je ionako bila samo jeka. Više ne postoji. Zapravo nikad i nije postojala. Vi možete vidjeti da je prošla, ali se ipak sa sobom niste pomirili s time da je prošlost za vama. Vi ste skloni prošlost držati pred sobom poput štita ili plakata ili bilješki koje morate upamtiti. Vi volite držati prošlost na vidiku dok vas ona doista nagovara da je napustite. Nije bitno da li ste zahvalni za prošlost ili vas ona plaši. Samo je prođite.
Prošlost nije ništa više nego što je otpalo lišće. Nemojte čak ni grabljati lišće prošlosti. Ostavite ga tamo gdje leži. Prošlost nije za buduća pokoljenja. Njeno je da bude preskočena. Odbacite je s klisure vašeg uma. Recite joj Sayonara.
Budite Moje jednostavno dijete koje Mi danas dolazi na isti način kako dijete majci donosi cvijet. Ono što Mi nudite ste vi sami i Ja sam tako zadovoljan time što Mi nudite. Kada Mi ponudite sebe, nudite Mi ljubav i to je upravo ono što Ja nudim vama.
(Prevela Daniela Knapić)