Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2654

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2654 Autoconfiança, 1 de Març del 2008

Déu ha dit:
Sent com el teu cor s’obre a Mi, de bat a bat, quasi se M’empassa omplint cada esquerda del teu cor, el teu bonic cor fet a la Meva imatge, omplint-se voraçment amb el Meu amor, com si fos la primera vegada que ho fes després d’una llarga sequera.
Sent el Meu amor fent remolins dins teu.
Pensa en Mi com dolça crema recorrent la teva gola. Que aquesta dolça crema que és el Meu amor arribi a tots els teus racons, aquesta dolça crema d’amor, suau com la seda. Que el teu cor es desfaci com si fos mantega, el teu cor de mantega ple de fresca i dolça crema preparats per l’acció.
Que t’estimi amb tal despreocupació no Em fa buidar. M’omple i t’omple a tu. I això és el que fa l’amor. L’amor que es dóna t’omple. L’amor que es rep t’omple. Només et sents buit quan no sents amor. Així que manté el sentiment de l’amor, la teva consciència de l’amor, i el teu cor sempre estarà ple a desbordar.
Només l’amor que es nega pot sufocar el cor Humà. Res pot sufocar el Meu. I aviat el teu cor també serà així. Prompte res et farà defallir, perquè seràs plenament conscient del que pot arribar a ser l’amor, i de com és el Nostre amor, i de Qui ets.
Esdevindràs la bomba d’amor de la que altres s’ompliran. Els ompliràs com Jo ho faig, i al mateix temps els posaràs en el seu camí, perquè tu ets conscient de que ells realment no et necessiten. Tenen la seva pròpia connexió amb la Font, i allí és on han d’omplir els seus cors d’amor. Ningú omple els cor d’un altre, realment. Tu dónes amor, però fas que aquells que t’estimin segueixin el seu camí. Els mantens al teu cor, però no permets que depenguin d’ell.
Crist estimava, però no va permetre que se li aferressin. No va permetre que ningú fes el gandul al voltant del seu amor. Els va fer treballar. N’hi va haver prou amb que apuntés els seus cors amb amor, i en acabat els va enviar a fer el seu camí. No va donar el menjar a la boca a ningú.
Buda va dispensar amor a tort i a dret, però ho va fer en silenci. Ningú va aferrar-se al seu amor. Va donar amor lliurement com un torrent de muntanya dóna la seva aigua. Però ningú no va cometre l’error de pensar que Buda era la Font de l’amor. Amb tot el seu Ser, va deixar clar que cadascú havia de trobar l’amor que li donava Déu i donar el seu propi. Ningú havia de ser un paràsit.
Buda va donar a tothom independència. Aquesta és la única raó per la que va poder ser tan feliç. Va donar a tots l’amor de Déu, no va atrapar a ningú, i va quedar-se el seu amor igualment. La seva comunió amb Mi va ser amb Mi. Perquè hauria algú de fer comunió amb algú quan la comunió de l’amor és amb Mi?
Els Grans em van reflectir, però n’estaven al corrent. Eren innocents i savis a ulls del món. Sabien que cada home havia de escalar la muntanya amb les seves pròpies forces. Naturalment, els Grans van assenyalar el camí, però no van portar a ningú. No van portar a ningú perquè tenien en gran consideració a tots els homes i la seva capacitat de pujar a dalt de tot de la muntanya on trobarien que no hi havia en realitat cap muntanya, sinó un bonic camp de gespa, no era una escalada sinó un passeig per un prat florit.
Us demano, estimats, què podria ser més senzill que un passeig amb Mi? Què pot ser més senzill que Nosaltres dos agafats pel braç donant un tomb pel món estimant-lo, i estimant estar junts en la Nostra Unitat sense importar on imaginàveu que estàveu de la Terra.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 30 de Març del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)