Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2653

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2653 Amor Sense Límits, 29 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Quina meravellosa Heavenletter vaig Jo Mateix, Déu, a registrar per avui? Què demanaré que sigui escrit? Importa? Crec que el que importa és que us parlo, i que vosaltres llegiu les Meves paraules pels secrets d’amor que contenen. Naturalment, el Meu amor no és cap secret, però vosaltres voleu llegir sobre ell una vegada i una altra. Quin Humà a la Terra pot sentir massa sovint “T’estimo?” Més aviat, massa poc sovint.
Aquest matí gravaré el Meu amor a la roca.
"T’estimo. T’estimo amb tot el Meu cor. Ets digne d’amor i amat. Ets l’albada del Meu cor. Jo, al mateix temps, no en tinc mai prou de tu. No necessito el teu amor, però mai en tinc prou i en vull més i més, per Mi mateix i per tu.”
"M’agradaria que coneguessis el cor daurat que tens dins teu. M’agradaria que coneguessis plenament la florida d’amor en la que el teu cor està esclatant. Sóc un bon subjecte pel teu amor. Accepto el teu amor sense discussió. No el peso, ni separo el teu amor del dels altres. Per Mi tot és el mateix, i malgrat tot anhelo més i més el teu amor.”
"Em complac amb el teu amor. El llenço a l’aire com una truita, i li dono la volta, l’adoro i me’n sadollo. Una vegada i una altra, el llenço enlaire, i sempre cau pel costat correcte.”
"Com he dit abans, el fet és que no Em cal el teu amor, però igualment M’agrada. Em cals tu, estimat, tu, tu mateix. Em cal la teva visió.”
"Per a Mi, ets un bonic raig de sol, brillant i brillant al Meu cor. Sorgeixes de dins el Meu cor. Ets com un batec del Meu cor. I així vas ser creat a partir del Meu cor, vas ser creat per la Meva alegria, i la Meva alegria ets.”
"Ni durant una milionèsima de segon t’oblido. Ets el centre de la Meva atenció, i tot i així la Meva atenció és en Un. Hi ha Un Amor al Meu cor, i ets tu. Ets la Meva Unitat.”
"No pensis que és vague, l’Únic Amor que conec. Per Mi és molt clar. Per Mi és indeleble l’amor del que estàs fet. No pot esborrar-se. No el puc veure borrós. La Meva vista és infalible.”
"Però no he vingut aquí aquest matí a parlar-te de Mi. He vingut a escriure sobre tu i el nostre Amor Mutu. El Nostre amor trenca totes les barreres del so. Res pot evitar el Nostre Amor, la Nostra Unitat d’Amor, malgrat que a vegades ho oblidis. Oh, prefecte, gaudim d’aquesta Unitat d’Amor mentre tinc la teva atenció.”
"Sents el Meu amor al teu cor? Els sents com hi palpita? Sents quant t’estimo i tota l’alegria que Em dónes? Ara M’agradaria que tu mateix et donessis alegria. M’agradaria que et moguessis en el Meu amor i que l’anessis passant, i que el fessis desbordar, inclús esclatar arreu per cap altra raó que la alegria de fer-ho i per què t’ho demano. Ets el multiplicador del Meu amor, i això és, el Meu amor, el que et demano que multipliquis. No cal saber mates per fer això. Simplement sent el Meu amor, i llavors no pots fer més que compartir-lo. Hi ha un continu de Amor Meu, i tu n’ets el continuador.”
"I ara prou de paraules. Només amor. Només il•limitat amor sense límit.”
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 29 de Febrer del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)