Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2652

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2652 I l’Ànima Tan Gran, 28 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Amb quin dret pateixes? Podries dir que el patiment forma part de tu i que és tota l’esperança que tens, però Jo et demanaria que t’ho repensessis. Les coses indesitjades succeeixen? Sí. Però tu decideixes si ets el desmai que s’encorba o el roure que s’erigeix.
Perceps la vida com si hagués de ser d’una determinada manera. Com a bona o dolenta, correcta o errònia, estimats, jutgeu a la vida. Per tant plantegeu el patiment. Per exemple, per una banda, veieu que la mort del cos és inevitable. A l’altra banda, us aferreu als vostres cossos, als vostres i als dels vostres éssers estimats, malgrat que el cos sigui tant petit i l’ànima tan gran.
Sí, a molts nivells, el judici és una gran càrrega.

Quan hi ha quelcom que considereu equivocat, sou inconsolables. Entren en escena un munt d’emocions. Realment voleu una llista tan gran d’emocions entre les quals triar?
Quan veieu alguna cosa que creieu que se li poden trobar objeccions, de manera natural percebeu que heu de fer-les. I què és una objecció sinó resistència? I on porta la resistència sinó a la tensió? I on porta la tensió sinó a més tensió i patiment?
Compara això amb un menjar que tinguis al davant. Pot ser que no t’agradin les pastanagues bullides, per exemple, però no cal que protestis per què hi siguin. I si estan al teu plat, ni tan sols has de protestar per menjar-te-les. A la vida, igualment, no sempre és possible escollir el menú.
Estimats, tothom tindrà éssers estimats que abandonin el seu cos. Algú experimentarà problemes monetaris. A alguns se’ls parlarà de mala manera. Alguns perdran un anell de brillants. Alguns tindran un accident de cotxe. A ningú li agrada res d’això. Ningú en treu alegria. Però és necessari que a més sigueu miserables? Heu d’afegir patiment damunt del que ha passat? Heu de destruir-vos?
Arran de moltes coses heu patit fent-les més grans del que són. Un mal de cor rere l’altre. Quan succeeix alguna calamitat més gran, en contrast, veieu com de petit era el que us havia fet patir abans. Sovint, estimats, us lliureu al patiment, com si el patiment us portés consol. Pensareu en el patiment com a quelcom opcional, en el que no cal que participeu tant? Moveu-vos per l’alegria més del que ho feu pel patiment. Ho fareu per Mi?
Què de bo us aporta el patiment?
No dic que feu veure que esteu contents quan el vostre cor estigui trencat. Dic, el vostre cor ha de ferir-se tant o tant sovint? El patiment no ha de ser una forma de vida. No ha de ser el vostre bistec amb patates. No és un cartell que s’hagi d’enganxar. No és una medalla que us hagueu de penjar. No heu de transportar cap creu. No la necessiteu. No vull que la tingueu. No esteu fets per portar cap càrrega. Esteu fets per no portar-ne cap. Descarregueu-vos, estimats. Inclús quan la vida sigui dura, heu de ser també durs amb vosaltres mateixos?
Si encara no podeu acabar amb la pena, no podríeu acabar amb l’enuig, la culpa, l’enveja, el ressentiment i altres subemocions que maltracten alguns dels vostres dies?
Si encara no podeu acabar amb la pena, no podeu malgrat tot buscar l’alegria? Els sol surt al matí, podeu veure’l? No hi ha un cel i un horitzó al que mirar? I estrelles guspirejant i una blanca lluna? I no hi ha un Déu que us estima amb tot el Seu cor i a Qui també podeu estimar?

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 28 de Febrer del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)