Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2651

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2651 Un Filament de Llum, 27 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Vine al Meu cor. Hi ha molt de lloc. Hi ha tot el lloc de l’Univers, incloent-hi galàxies, conegudes i desconegudes. Aquest espai sense espai del Meu cor està fet expressament per a tu. Tu que conjures i sostens que et trobes en algun lloc lluny d’ell, fuetejat per tempestes i altres idees inventades. Estàs tan a prop Meu com seria possible. Estem tan propers que som Un inalterable filament d’amor, filament de llum, tan Units que la Nostra Unitat és subtil. Així és com ha de ser. No som un bloc d’Unitat. El Nostre amor no pot ser un rectangle. Som Unitat relluent incapaç de ser quelcom evident. Pel nostre amor Se’ns coneixerà. Envoltats per la Unitat del Nostre amor, som amor polifacètic i de diferents brillantors, amor vist com a variades guspires, en tot moment sent llum incansable, Una Llum, Un Amor, però el Nostre Únic Amor clapeja a la Terra conduïda pel sol i energitzada per l’amor. Som part d’un flamejant miracle que quasi és massa per què els ulls el contemplin o perquè la ment el desxifri. La Nostra llum no està oculta, i malgrat tot està oculta per la descreença.
És difícilment digerible que un home comú sigui una partícula de la Meva llum i al mateix temps la Meva llum no pugui ser dividida en partícules, només pugui ser Unitat, absolutament incapaç de separar-se, incapaç d’expandir-se perquè no hi ha interrupció a la Nostra Brillantor, però la Nostra Brillantor només és visible com a puntets d’amor en un món que no veu la Nostra Llum, que tem el que no existeix, aquest món astorat per la llum que ell mateix és. Quina imaginació que té l’home! Imagina tot el desamor del món, una ficció que ha configurat ell mateix i a la que tots reverencien. “Vaja, vaja,” diuen els diaris quan parlen del món.
Inclús es dóna prominència a la guerra allí on només existeix l’amor. L’amor és real, i la guerra és falsa. Tots els bombardejos i altres coses no són reals. Són visibles, estan gravats, però són irreals. L’amor, notat, no notat, informat, no informat, simulat o adornat és la única Realitat, però qui s’atreveix a creure això quan els seus ulls veuen el contrari i els titulars del món són uns altres.
La veritat és simple. La falsedat és complicada. L’home ha recorregut grans distàncies per disfressar-se a ell i al món. En la Brillant Llum hi veu foscor. És un assetjador de la Llum. Lluita amb ella. La talla en petites peces perquè no es permet a ell mateix de veure tota la Llum que ell mateix és i que per tant tu ets. Té por de cremar-se i d’esfumar-se en la Llum de Déu. Té tanta por de desaparèixer que desapareix i porta una disfressa banal. Porta una disfressa que es ven a tot arreu. S’ha tret les sedes a costa de la Meva música i de la Veritat, s’ha vestit d’estrips, més barats, però igualment a un preu massa elevat. I així és com es va fer un mal negoci.
Aquest home disfressat va fent saltets i pensa que és especial. Veu lleis però no veu la Veritat. Veu guerres enlloc d’Amor. Feu foscor i no Llum. Ha canviat or per llautó, no concep com no en va treure més de l’intercanvi, aquest intercanvi que va fer amb ell mateix, amb el món com a testimoni.
I així Jo dic, veniu al Meu cor Lluminós al que pertanyeu i d’on mai heu marxat excepte en la vostra ment equivocada. Encara no heu vist on esteu i quin és el lloc del que mai heu marxat, disfressats Crists com heu estat, desitjant de sortir de la vostra closca de tortuga.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 28 de Febrer del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)