Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2647 Vaša Nova Svjesnost

HEAVEN #2647 Vaša Nova Svjesnost
Bog reče:
Prosvjetljenje vam ne daje besplatnu vožnju. Upravo suprotno. Kada postanete
ono što nazivate prosvjetljenima, imate veće odgovornosti. Niste pušteni s udice. Uzdižete se više i s tim podizanjem do prostranijeg viđenja uzdižete se i do većeg posla i veće radosti. Ne možete samo sjediti na lovorikama. Nema lovorika na kojima biste sjedili.
Prosvijetljeni, nemojte misliti da imate veće moći. Imate veće odgovornosti. Imate širu viziju a s njom dolazi više mogućnosti. Dopustite Nam da to usporedimo s postajanjem direktorom nekog poduzeća. Vrlo ste zadovoljni, možda počašćeni, kada primite titulu. Ipak, što to znači da ste vi direktor? Imate više toga za što trebate skrbiti nego prije no što ste postali direktor. Naravno, dobivate veću naknadu, ali to ipak nije osnova za vaše postajanje direktorom. Niste tražili samo povišicu plaće.
Direktor se ne izležava u fotelji s nogama na stolu. Sada vodi poduzeće. Ima više, a ne manje, stvari o kojima treba brinuti. Tako je i s vama.
Budući ste se izgubili, više niste fokusirani na svoje malo biće, otpustili ste ga. Vidite šire i više ispunjavate. Dok niste vidjeli tako dobro kao sada imali ste manje odgovornosti. Sada kada više vidite, vaša odgovornost premašuje sve vaše snove. Sada je svega više no što ste sanjali.
Nekoć ste bili odgovorni za svoje probijanje kroz svijet. Sada ste odgovorni svijetu. Odgovorni ste za Univerzum i sve njegove stanovnike. Sada ste za Mene odgovorni, voljeni. Sada ste, voljeni, odgovorni za sve za što sam i Ja odgovoran.
Vaša nova odgovornost nije posao, ali ipak čini da duboko udahnete. Novi ste u razumijevanju svega što podrazumijeva vaša nova svjesnost. Sada svoje prošle strahove ostavljate za sobom. Automatski ih bacate iza svojih leđa, poput soli. I sada ste navukli nove cipele. Bosi, obukli ste nove cipele. Koraci su vam veći. Dobili ste izvjesnu plemenitost. Kao plemenitaš, imate više briga, ne manje.
Morate više skrbiti, ali se ipak ne zamarate. Vlakovođa ne radi tako teško kao onaj koji dodaje gorivo u mašinu. Vaša je odgovornost veća. Vi upravljate vlakom. Morate se držati raspreda.
Krist, Moj sin, primjer je onoga koji je preuzeo veliku odgovornost, a opet sve što je činio bilo je da je išao zemljom i okupljao ljude. Njegov je rad bila njegova prisutnost. Nadgledao je velik teritorij i radio je za Mene. Nije mogao raditi manje, kao ni vi. Ni vi to ne možete.
Kada nosite veći broj, ne možete ući u manje odijelo, čak i ako ste lani nosili manji broj. Sada kada ste viši, možete biti samo viši. Ne možete se učiniti nižima, ni kad biste to željeli.
Zajedno s odgovornošću vi nosite radost, veću no ikada ranije. Radost je vaša, a opet i nije vaša. Što god da sada imate ili činite, mnogo je više no samo za vas. Vi ste sebe izgubili. Sada se angažirate u većem putovanju. Nemojte misliti da ste opterećeni. Ne nosite svijet na svojim leđima, a opet –pomažete meni da ga nosim. Nema ničeg drugog što vi trebate raditi. Sada vi ne samo da putujete svijetom. Vi ga nosite i čudite se zašto ste ikada radili išta drugo.