Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2647

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2647 La Teva Nova Consciència, 23 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
La il•luminació no et dóna una llibertat total. Al contrari. Quan esdevens el que tu anomenes il•luminat, tens una responsabilitat més gran. No estàs salvat. T’eleves més amunt, i amb aquesta elevació a una visió més àmplia, t’eleves a un treball i alegria més grans. No pots simplement asseure’t als llorers, no hi ha cap llorer on puguis seure.
Il•luminat, no et pensis que tens més poder. Tens més responsabilitat. Tens una visió més gran, i amb ella arriben més oportunitats. Comparem això amb esdevenir directiu d’una companyia. Estàs molt satisfet, potser honorat, quan reps el títol. Però que vol dir que siguis directiu? Has de prendre cura de més coses que abans. Clar, tens més remuneració, però aquest no és el motiu per esdevenir directiu. No buscaves únicament un augment de sou.

El directiu no s’asseu amb els seus peus damunt de l’escriptori. Ara fa anar la companyia. Té més de què cuidar-se, no menys, i això és el que et passa a tu.
Des de que et vas perdre a tu mateix, ja no et focalitzes en el teu petit jo. L’has abandonat. Veus més amplament, i acompleixes més. Quan no hi veus tant bé com ara, tens menys responsabilitat. Ara que hi veus més, la teva responsabilitat és més que la que havies somiat. Ara tot és més que el que havies somiat.
Abans eres responsable de fer el teu camí al món. Ara ets responsable del món. Ara ets responsable de l’Univers i de tots els seus habitants. Ara tens la Meva responsabilitat, estimat. Ara, estimats, preneu responsabilitat sobre tot el que Jo sóc responsable.
La teva nova responsabilitat no és una feina rutinària, però has d’agafar aire. Ets novell en la realització de tot el que la teva nova consciència implica. Ara deixes les teves pors enrere. Automàticament te les carregues a l’esquena com si fossin sal. T’has calçat unes noves sabates. Descalç, t’has calçat unes noves sabates. La teva passa és més llarga. Has guanyat una mena de noblesa. Com un noble, tens més coses a la teva cura, no menys.
Tens més coses de les que prendre cura, però no t’és un esforç. L’enginyer d’un tren no té una feina tant dura com el que atia el foc de la màquina. La teva responsabilitat és gran. Tu dirigeixes el tren. Tu programes els horaris.
El Meu fill Crist és l’exemple d’algú que va prendre grans responsabilitats, malgrat que tot el que va fer va ser recórrer la terra i reunir-se amb la gent. El seu treball va ser la seva presència. Va supervisar un gran territori treballant per Mi. No podia fer menys, ni tu tampoc. Ni tu tampoc.
Quan tens una talla més gran, un vestit més petit no t’entra, encara que portessis una talla més petita l’any abans. Ara que ets més gran, només pots ser més gran. No et pots fer petit, ni voldries.
Seguint amb la responsabilitat, portes més alegria de la que mai havies portat. És teva i no és teva al mateix temps. Facis el que facis o tinguis el que tinguis en aquests moments, no és només per tu. T’has perdut a tu mateix. T’has embarcat en un viatge més gran. No et pensis que és una càrrega. No carregues el món a les teves espatlles, però M’ajudes a transportar-lo. No has de fer res més. Fas més que caminar pel món. El transportes, i et preguntes perquè no ho havies fet fins ara.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 23 de Febrer del 2008 Cabassers

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)