Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2646

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2646 Paciència, 22 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Veig un patró que es repeteix. Veig que vols el que vols quan ho vols, al moment. I quan el món no es mou al teu ritme exacte, fas una rebequeria. ARA és el món que implores des del cercle que forma la teva boca.
Excuseu-Me, si us plau, estimats, perquè no ha de ser ara?
La pressió per l’ara denota impaciència. Estimats, la impaciència us converteix en bruixes malvades.
Primer de tot, el temps no existeix. Així el que anomeneu ara no és res més que un capritxet vostre. Com podeu estar impacients per l’Eternitat?
Segon, qui sou per estampar una bufetada a l’univers si va amb un horari diferent al vostre, o millor sense horari?
Qui sou per fer-ho amb qualsevol persona o cosa?
Vosaltres que heu d’ensenyar paciència al món apreneu-la ARA.
La paciència no és res més que alegria. Si vols tenir alegria, i Jo crec que ho vols, has de saber que la paciència l’acompanya. No hi ha alegria amb impaciència, aquell llord i hostil malson.
Que avui sigui el dia en que la impaciència desapareix. Que marxi de l’escenari de la vida. La impaciència és el dolent de la pel•lícula. Xiulem al senyor malvat que, enlloc d’emocionar, ens pren l’alegria. Amb les seves presses us pren la joia, fent que us doblegueu i us baralleu. No aplaudiu més a la impaciència. S’ha acabat el seu regne. Està destronada.
La paciència no és quelcom remarcable. Ni tan sols cal posar-hi l’atenció. Simplement és calma pacient. Ni tan sols pacient perquè la paciència no veu cap cavall que calgui fuetejar per fer-lo anar més de pressa. La paciència no genera cap mena d’escàndol, no vol cridar l’atenció. Simplement s’estén amablement per l’Univers com una ballarina àrab amb vels surant. És exactament l’oposat que el seu agressiu i cridaner antònim.
Tres visques per la paciència que sèu i espera sense tan sols clapejar amb el peu a terra. Certament mai es mossega les ungles. Mai inoportuna, la paciència sempre és serena com un quadre d’un paisatge amb un cel blau amb núvols surant-hi. Adhereix-te a la paciència. Porta-la a l’esquena igual que l’atleta que aconsegueix la victòria únicament pel seu equip. De veritat, la paciència sempre guanya. No hi ha res que l’iguali.
Si sou impacients, en la paciència trobareu un valent aliat. Sempre us serà útil. És com una meravellosa crema amb que suqueu el pa. Té una textura suau i entra amb facilitat.
No teniu més per escollir, estimats. La paciència és el cavall que heu de triar. La vida ja va prou de pressa com per fomentar la impaciència. Fora la impaciència, visca la paciència. No et deixis decebre. La paciència és or. La impaciència, un engranatge que grinyola, que no està ben engreixat. Se’t llença al damunt i se t’indigesta. Pot ser que vagi ben guarnida. Per dins, igual que la por, la impaciència és aire viciat que no serveix per a res.
Està impacient per començar a practicar la paciència?
No et faltaran oportunitats per començar. A dreta i esquerra, veuràs grans ocasions que requereixin la teva paciència. Probablement tots els teus coneguts te n’ensenyaran, i estaran agraïts amb la teva paciència, i tu també.
Si mai et trobes baixant del tren de la paciència, simplement pregunta’t: “Qui sóc per estar impacient? Per quin dret diví sóc com un cavall, vomito foc, saltant a la mínima, deixant destrucció per allí on passo?”
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 23 de Febrer del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)