Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2645 Sada Zemljom hodate bosi

HEAVEN #2645 Sada Zemljom hodate bosi
Bog reče:
Zar nije bilo rečeno- da biste se našli morate se izgubiti. Svakako, vi želite izgubiti svoj ego. S manje ega, još uvijek ste Ljudsko Biće koje radi ljudske stvari, ali vas ego više ne drži u svom zatočeništvu. Prestali ste, radi svih nakana i ciljeva, udovoljavati hirovima ega. Ego vam više nije važan kao nekad. Prestali ste ga obožavati. Potapšali ste ga po glavi i protjerali u prošlost.
Otpuštate svoj mali identitet koji vam je vaša velika povezanost s egom davala i sada više nemate Identiteta izuzev Mojeg. Sada ste bosi, voljeni. Duša vam je ogoljena. Prihvatili ste to. Prihvatili ste Moju ruku. Prepustili ste Mi vodstvo. Zahvalno ste Mi dopustili da vas vodim gdje Me je volja.
Nema više razmišljanja o tome što želi to vaše malo „ja“ iz prošlosti. Sada je sve nesamosvjesno „Što je sljedeće?“ i otvoreni ste za to što dolazi, jer ste samnom sklopili partnerstvo i postavili me za direktora. Ono što je sljedeće je: „Što Bog želi? Što ja mogu učiniti za Boga koji je moje Biće?“ Niste više slijepi, ali ipak primate Moju ruku. Vi želite da Ja vodim.
Ne potčinjavate se, vi razumijete. Zapravo to i nije predavanje jer, na ovoj točci, nemate što predati. Vaša i Moja Volja postale su Jedna Sigurna Volja. Više ne pitate „Da li je ovo to što želim?“ Uopće ne. „Želitelj“ centriran u sebi više nije ovdje. Oh, on možda želi čašu vode ili da sjedne, ali on koji više nije, ne može tražiti za sebe, jer više ne postoji malo biće koje bi trebalo služiti.
Tako se cijeli vaš život sveo na ovo, na to Ništavilo Punine onog Ja Jesam.
Dobro, hajdemo Mi reći da ste se predali. Što ste predali? Sada se više ni sjetiti ne možete, jer tamo gdje ste sada vama je doista teško sjetiti se što ste otpustili. Otpustili ste prošlost, dobro ste to izveli, i sada koračate po ritmu drugačijeg Bubnjara.
Tražite da ispunite Mene. Želite mi dati sve što Ja želim. A opet, ni Ja nisma neki „želitelj“. Što sam Ja? Ja sam Davatelj, pa tako i vi želite davati, iako nemate ništa za dati. Ipak, srce vam je puno i vi ga dajete. Široko ga otvarate i pripuštate unutra cijeli svijet i čuvate ga tamo za mene. Ogoljujete svoje srce. Bosi, dajete svoje svoje Meni, iako nemate za dati ništa osim Mene.
Tako imate svo Blago Univerzuma, pa tako imate i sve što se može imati i dajete to dalje, jer je to jedini razlog zašto trebate imati i nikada kao sada, kada ništa od vas nije ostalo, niste bili toliko ispunjeni. Za sobom ste ostavili sebično biće. Nikad ga zapravo niste željeli. Oh, da, nekada davno vi ste radili dramu oko toga, ne sjećate se oko čega.
I sada Zemljom hodate bosi. Sve ste dali i dajete svakome svugdje. Ono što činite je da posežete u Moje srce, i dajete darežljivo, bez ustezanja, od Mojeg srca. Budite sretni što nemate ništa, jer sada ne trebate oko nečega obigravati, niti morate štedjeti za „kišne dane“. Sada sve treba davati, jer ste se okrenuli Meni, pa tako dajete Sve, kao što Ja dajem Sve, svu tu „ljubavnost“, Voljeni. Mi dajemo ljubavnost.