Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2645

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2645 Ara recorreu la Terra descalços, 21 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Ha estat dit, que per trobar-te a tu mateix t’has de perdre a tu mateix. Certament, vols perdre el teu ego. Amb menys ego, segueixes sent un Ésser Humà que fa coses humanes, però l’ego ja no t’esclavitza. Per tot el que et proposis, deixa de prestar atenció als capricis de l’ego. L’ego ja no té la importància que va tenir en el passat. Has parat de adorar-lo. Li has acaronat el cap i l’has relegat al passat.
Perds la fràgil identitat que la teva gran associació amb l’ego et va donar, i ara no tens més Identitat que la Meva. Ara aneu descalços, estimats. La vostra ànima està despullada. Ho heu acceptat. Heu acceptat la Meva mà. Em deixeu guiar-vos. Amb agraïment Em deixeu guiar-vos a on Jo vulgui.

Prou de pensar en el que vulgui aquesta cosa petita del passat que vareu identificar amb vosaltres mateixos. Ja ni tan sols en teniu consciència d’ell. “I ara què?” I esteu oberts al següent perquè heu format una unió amb Mi i M’heu designat el Director. “I ara què” és: “Què vol Déu? Què puc fer per Déu que sóc Jo mateix?” Ja no esteu cecs, però preneu la Meva mà. Voleu que Jo us guiï.
No us sotmeteu, sinó que enteneu. No és ni tan sols una rendició perquè, en aquest punt, no hi ha res a què us hagueu de rendir. La vostra voluntat i la Meva han esdevingut Una Certesa de Voluntat. Ja no pregunteu més, “És això el que vull?” Mai més. El capritxós auto-centrat ja no és aquí. Oh, ell podria voler un vas d’aigua o asseure’s, però aquell que ja no hi és no es pot buscar a ell mateix perquè ja no hi ha un petit jo a qui servir.
Així tota la teva vida ha arribat a aquí, a aquest No Res de Plenitud del JO SÓC.
D’acord, diguem que us heu rendit. A què us heu rendit? Ni tan sols ho podeu recordar, perquè, on esteu ara, us costa recordar el que fèieu, ja que ho heu deixat enrere. Heu deixat enrere el passat, bon vent, i ara marxeu al ritme d’un altre Timbaler.
Busqueu acomplir amb Mi. Desitgeu donar-Me tot el que vull. Però Jo no vull res. Què sóc Jo? Sóc El que dóna, i així tu vols donar, encara que no tinguis res per donar. Però el teu cor és ple, i és el que dones. L’obres de bat a bat i permets que el món sencer hi entri, i el mantens allí per Mi. Despulles el teu cor. Descalç, Em dónes tot el que tens, encara que no tinguis res més que a mi per donar.
I així tens tots els Tresors de l’Univers, i així tens tot el que es pot tenir, i així ho dónes perquè aquesta és la única raó per tenir-ho, i mai has estat tan ple com ara quan no et queda res de tu. El que has deixat enrere era un jo egoista. Realment mai el vas voler. Oh, sí, temps enrere hi vas dedicar grans esforços. A què? No ho recordes.
I ara recorres la Terra descalç. Ho has donat tot, i ho has donat a tothom i a arreu. El que fas és arribar al Meu cor, i dónes generosament, sense moderació, a partir del Meu cor. Estigues feliç de no tenir res, perquè ara no has de vigilar-ho ni has de tenir coses guardades pels dies de pluja. Ara tot és per donar perquè estàs amb Mi, i ho dónes tot igual com jo ho dono tot, sobretot aquella amorositat, Estimat. Donem amorositat.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 26 de Febrer del 2008 Cabassers

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)