Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2644

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2644 Un punt de partida, 20 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
La paraula Il•luminació dóna la impressió d’una arribada estàtica, com si, un cop hi ets, t’hi quedes, i se t’han acabat tots els propòsits i finalitats igual com unes galetes es treuen del forn i ja s’han acabat.
La paraula Il•luminació denota un punt de partida. És on comences. És literalment on vas començar. Veniu de la Il•luminació, estimats, i esteu creixent a fins a ser-ne conscients.
No és quan arribeu a la Il•luminació que ja heu arribat. No és una parada. És només un fonda en el camí. Pots marcar-la en el mapa, però en acabat segueixes.
Realment no hi ha una Il•luminació 1 i una Il•luminació 2, perquè no hi ha final en el teu progrés al llarg del camí. No reps cap diploma. No hi ha cerimònia de graduació, ni un gran anunci. Ni tu tampoc ho anuncies. No és cosa teva dir, “Estic Il•luminat.” Això ho faria semblar una conclusió, o que has arribat al nivell més meravellós, com si la Il•luminació fos la teva pròpia realització, com si haguessis treballat dur per ella i finalment l’haguessis aconseguit. Mai s’acaba el vostre camí, estimats. I a més, no feu res més que finalment adonar-vos del que sempre hi ha hagut.
No us abateu per no haver arribat a la punta. Això és bo. De veritat voleu parar de créixer?
Estimats, no esteu realment pujant a una muntanya. És més aviat com si seguíssiu una corba, com si caminéssiu per una arc de Sant Martí, malgrat que no camineu en cercles. Bé, pensem en el camí més aviat com una espiral, com si estiguéssiu escalant el vostre ADN. El vostre ADN no és més estàtic que la Il•luminació.
Com és que se li ha donat tanta importància a la paraula Il•luminació? No la té, excepte a l’inici d’una frase. No és una gran tasca. És quelcom natural, i és quelcom que heu d’esperar que us arribarà. No és exactament com aconseguir el Sant Grial. El que aconseguiu amb la Il•luminació és veure-hi millor. No heu de forçar tant la vista. Veieu més camp de visió. Veieu millor la llum. Veieu la vostra llum i la Meva agermanades. Dit planament, amb la Il•luminació, comenceu a veure-hi. Les coses que us enceguen marxen. Tothom pot fer-ho i tothom ho farà.
No t’has de sentir orgullós d’estar Il•luminat. Et farà ser humil. Ves-t’hi acostumant.
Està bé de mantenir això anomenat Il•luminació en un pedestal. Tingueu-lo en un pedestal com a un bonic començament, i recordeu que sou debutants. Esteu a la línia de sortida. I és el moment, us dic! No us pengeu cap medalla. Si voleu, podeu escriure-us “Debutant” en una petita placa. No us prengueu la Il•luminació ni a vosaltres mateixos tan seriosament. Ho he deixat clar?
Estigueu feliços de trobar-vos amb Mi. Trobar-se amb Mi és una altra història. Tant bonic com és, no és tampoc un acompliment. És un resultat inevitable. Ja s’ha dit. S’espera de vosaltres que us trobeu amb Mi, estimats. S’espera de vosaltres que entreu al Meu cor i us hi trobeu a vosaltres mateixos. S’espera que us trobeu en el Meu cor, que no es pot situar enlloc però que és ben conegut. Com és que heu tardat tant?
Hi ha una broma còsmica. A mesura que esdeveniu més il•luminats, enlloc de ser més grans i tan meravellosos com havíeu desitjat, aneu desapareixent en la Meva resplendor, i la vostra Identitat, que tant heu buscat, es barreja amb la Meva. Us trobeu que heu deixat la vostra destresa i que ara teniu només la Meva.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 26 de Febrer del 2008 Cabassers

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)