Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2643

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2643 Com prendre cura de tot el que has de fer, 18 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Darrerament has estat preocupat. Els teus pensaments t’arriben tots al mateix temps. Ni tan sols ets gaire conscient del que et preocupa. Simplement els teus pensaments van saltant al teu voltant. Sempre que els teus pensaments estiguin dispersos, mira enlaire i torna als Meus pensaments. Recorda’M. Recorda’M amb calma. És més fàcil pensar en Mi que despenjar el telèfon. Pensa en Mi, i així seràs capaç de centrar-te millor en el que tens davant teu requerint la teva atenció.
Trobaràs més fàcil asseure’t i escriure informes o fer aquelles trucades que estaves ajornant o estudiar aquells llibres que et costa tant obrir.
Encara que no sigui primavera pots dir que tens la febre de la primavera.
Ni per un minut pensis que no vull que et moguis mai. No ho penso en absolut. Dic això perquè hi ha alguns detalls de la vida dels que s’ha de prendre cura, i ets tu qui n’ha de prendre cura. Pren-te aquells moments de somni i permet al teu cor i a la teva ment anar on vulguin. Però hi ha moments en que t’has de centrar, t’agradi o no. Aplica’t a aquestes coses, i així les acabaràs.
Descansa sovint. Beu aigua, i recorda’M. És fàcil pensar en Mi, oi? No t’agradaria pensar en Mi? No t’agradaria tenir-Me al teu costat mentre estudies o omples un qüestionari? Porta-M’hi. Estic llest i a l’abast. Ja estic al teu costat. Simplement recorda-ho, estimat. Recorda-ho.
No estic només a l’abast pels moments agradables quan volem a reialmes més elevats. Estic a l’abast sempre també pels detalls. T’ajudaré amb ells. En el món, s’ha de prendre cura dels detalls. Sigui quin sigui el teu paper a la vida, tots els papers requereixen un mínim d’atenció en els detalls. Pren-ne cura mentre són petits. Quan ajornes prendre’n cura, els hi dónes massa energia, i els detalls se’t mengen. Acaba’ls, i així podràs seguir el teu camí de roses.
Depenen en les teves inclinacions, pot ser que prefereixis prendre cura dels detalls abans de sortir a agafar flors. Però també pot ser que agafar flors abans t’ajudi a tornar en un estat més favorable per atacar els detalls més molestos amb un gerro de flors davant teu.
Estimats, feu el que hagueu de fer per afrontar els detalls de la rutina. Acabeu-los.
Potser us agrada fer les coses a la perfecció, i el vostre desig de perfecció us alenteix. Aleshores demaneu-Me permís per acabar les vostres tasques rutinàries de manera imperfecta. Feu-les. La perfecció no importa. Acabar-les importa. Si heu abocat una mica de cafè en la carta que heu de tirar a la bústia, i heu de perdre molt de temps buscant un altre sobre i un altre segell, envieu la carta tacada. Serà bo per vosaltres. Trencarà un límit. Hi ha algunes coses sobre les que no vols preocupar-te en excés. No vols preocupar-te’n més del que és necessari per acabar-les.
No tingueu més treballs endarrerits. Preneu cura dels detalls en un moment, i deixeu-los enrere. I ara, mireu-Me, somrieu, i prengueu cura dels detalls que no us agrada fer i que heu deixat amuntegar sobre vostre. Els acabarem en temps rècord.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 26 de Febrer del 2008 Cabassers

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)