Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2642

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2642 La Presència Evolvent de l’Amor, 18 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Estimats Meus, sou per Mi com un arc de Sant Martí. Sou com una bonica promesa que se’M presenta a si mateixa. Sou el regal que M’he fet a Mi mateix. Si el temps existís, serieu el Meu passat, present i futur. Sou el Meu món, i sou tota la Meva fe en ell. Sou la benedicció que M’he enviat.
Si Em fos possible estar sol, estaria sol sense vosaltres. Per descomptat, sou integrament una part de la Meva compleció de manera que l’únic que conec és la Totalitat. Vosaltres sou els que no la coneixeu. Però mentre Jo la conegui tot està bé. Mentrestant, vosaltres podeu començar a captar qui som vosaltres i Jo.
Feu grans descobertes. Si hi ha cent graons ja quasi sou dalt de tot. No és una escalada difícil. És un camí planer perquè hi estem junts. Anem per la superfície i per les profunditats. Per l’aire i pel mar. Tot va bé. Tot és la nostra vida junts, mai separats.
En aquest sentit, no importa què transmeteu. En aquest sentit, no importa qui aparenteu ser, ni tan sols qui penseu que sou. Importa que Som. Som la continuació de l’arc de Sant Martí. Som molts corrents de llum estratificats. Som un raig corbat. Ens corbem en un cercle de manera que tot pot ser contingut dins nostre, i res pot ser fora. No hi ha exterior, encara que al llarg del temps hi hagueu cregut.
Jo sé que la evolvent presència de l’amor és completa. És un cercle que mai s’acaba. L’amor mai s’acaba. Això és el que sou. Ja no s’ha d’enfilar l’agulla. Tan sols hi ha Unitat en teixits i llaços que s’estan cosint els uns als altres.
Ningú és fora d’aquest vast cercle d’Unitat. Ningú. Per això no hi ha últims. Per això no hi ha altres. La llum és llum arreu on brilli. La llum és llum s’anomeni com s’anomeni. La llum no pot ser disfressada. Radiants rajos arriben del Sol. Els rajos poden semblar separats, però no es poden separar. La llum no es pot separar d’ella. S’ajunta i s’imposa. La Unitat balla una dança feta de molts rajos d’amor.
L’amor pot disfressar-se, però a Mi no m’enganya. A vosaltres tampoc us ha d’enganyar.
No són només paraules que es digui que arreu on aneu, fins i tot arreu on aneu en els vostres pensaments, ja sigui a terres llunyanes, a reialmes perduts, a estrelles remotes, a sols, a llunes, a pensaments lúcids, a pensaments sants, a pensaments intrusos, us trobeu amb vosaltres mateixos. Sempre mireu en un mirall que us reflexa. Vosaltres percebeu el que veieu.
Un veu un àngel, l’altre veu un estrany, un altre veu un sant, l’altre misèria. En tots els casos, el que mira és el que és vist, i es veu a ell mateix d’una forma il•lusòria o una altra. Balla davant seu. Toca la flauta. Bufa la canya de la vida i fa la seva pròpia música.
Podeu compondre noves músiques si voleu. Podeu iniciar una nova dansa. Podeu ballar en multitud, o per parelles, o en solo. En tots els casos, balleu amb vosaltres mateixos, i amb Mi. No hi ha solitud en un món d’Unitat. No hi ha estranys, ni separació. No hi ha ni tan sols una engruna de separació. L’únic que hi ha és amor que balla. La dansa gira i gira, i us tinc a tots en els Meus braços a mesura que girem i girem, els Nostres peus ni tan sols toquen el terra.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 20 de Febrer del 2008 Cabassers

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)