Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN # 2641 Uključivanje u dublje razine

HEAVEN # 2641 Uključivanje u dublje razine
Reče Bog:
Voljeni Čitatelji Raja, samo je jedan razlog da se nauči Bogo-pisanje („Godwrite“, Glorijin termin). Ne zato da biste vi bili sposobni to činiti. Ne zato da biste imali koristi od te sposobnosti. Vaša je svrha puno veća od oslobađanja vještine kojom vi zapisujete Moje riječi.
Čak i u svjetovnim stvarima vi nešto učite radi neke svrhe. Učite kako koristiti kompjuter kako biste se njime mogli služiti. Ja ne učim samo radi vještine. Vi učite plesti kako biste nešto ispleli. Da, talente vrijedi razvijati ne samo radi diplome.
Ako Bogopisanje želite vidjeti kao moć, to je u redu, ali moći same po sebi nisu mnogo. Želite li naučiti hodati po vodi, moguće je da bi vam uspjelo. Ali zašto? U koju svrhu? Naravno, moglo bi poslužiti da nekoga spasite od utapanja. Kristova Bogom-dana sposobnost ljubavi ide daleko onkraj njegovoe sposobnosti hodanja po vodi. Naširoko, ne postoji ništa što ne biste mogli naučiti, ali zašto ne i kad vidljivo primijenjivog razloga ne bi bilo?
Želite li doista razviti iznimnu sposobnost, razvijte sposobnost voljenja. To služi većoj svrsi.
Samo je jedna svrha učenja Bogo-pisanja i ta je- da možete komunicirati sa Mnom. Možete li zamisliti bolji razlog?
Naučite Bogopisanje, tada se vi lako i lijepo, bez ikakvih fanfara, oslonite na Moje srce i čujete njegove otkucaje. Možete čuti što Ja kažem. Možete Me slušati. Što više od toga želite, voljeni? Čega više ima što u svijetu mogli naći nego da ravnopravno komunicirate s vašim Ocem Bogom?
Stvar je u tome da vi nemate što naučiti kako biste mogli Bogopisati. Samo otpustiti treba što god da je stajalo na putu Našeg opuštenog druženja.
Neojte misliti da je to jedini način komuniciranja sa Mnom, jer postoje suptilnije razine u kojima Mi već razmijenjujemo ljubav dvostrano, ali istina je da ponekad promašite koji otkucaj. Zar ne mislite da kada volite svoju bebu vi komunicirate sa Mnom? Vi to zasigurno činite. Kada sadite u vrtu, odakle dolazi vaša radost? Kada slikate ili komponirate glazbu ili činite bilo što iz tajne radosti vašeg srca, što drugo činite nego komunicirate sa Mnom? Što drugo ako ne osluškujete pjesmu Mojeg srca?
Ali, evo što vam doista želim reći. Želim vam sugerirati da ne budete impresionirani ljudima koji imaju ono što vi nazivate moćima. Bilo da su te moći naučene ili spontane vještine, nije bitno. Može vam se svidjeti vještina i onaj koji je posjeduje, ali nemojte njima biti impresionirani. Nemojte zbog toga osobu staviti na pijedestal. Vještina je, konačno, samo vještina. Uključivanje u dublje razine je, u konačnici, samo uključivanje u dublje razine.
Svi su glasnici. Svi su veliki glasnici. I vi ste. Vi ste glasnik. Netko nosi jednu poruku, drugi drugu. Neovisno o tome, glasnik je glasnik. To što jedan dostavlja jabuke a drugi glazbu- da li je to bitno? Što je toliko impresivno u tome što netko nosi zlato a netko srebro? Da li je to velika stvar?
Nema velike stvari, voljeni. Kada je prisutno Jedinstvo, što je izvanredno, a što nije?
Svako pojedino Moje dijete dobilo je talente. Talenti se mogu i naučiti. I učitelj i student su učenici. Budite sretni što učite i zadivljenost ostavite za sobom. Dopustite meni da vas zadivljujem, ali nemojte to dopustiti ni jednom smrtniku. Čuvajte svoju zadivljenost za Mene? Svi su smrtnici na istoj razini. Da li Me razumijete?
(Prevela Daniela Knapić)

Congratulations Daniela! You

Congratulations Daniela!

You familiarized yourself with this website and managed to post your translations yourself! Well done!
In spite of your busy time, I see, that you translated 9 "Heavenletters". Good for you!

Glad to see you back and maybe you will join us at the Forums?

All the best to you,
Xenia

Thank you for your

Thank you for your encouraging words, and your selfless help in posting all these translations before I've finally signed to the forums. See you around?
Love and blessings! Daniela