Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2641

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2641 Obrint-se a Nivells més Profunds, 17 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Estimats lectors de Heaven, només hi ha una raó per aprendre a escriure les paraules de Déu (Godwriting). No és que aprengueu que en sou capaços, ni que us feu vostra la habilitat. El vostre propòsit és més gran que desenvolupar una habilitat mentre escriviu les Meves paraules.
Fins i tot en les coses del món, tot ho aprens amb un propòsit. Aprens a utilitzar un ordinador per servir-te’n. No aprens per tenir l’habilitat d’utilitzar-lo i prou. Aprens a fer ganxet per poder teixir. Sí, els talents s’han de desenvolupar per quelcom més que per tenir un diploma.
Si vols considerar Godwriting (Escriure el que Déu et comunica) un poder, està bé, però els poders per si mateixos no són massa cosa. Si vols aprendre a caminar per damunt de l’aigua, potser podries. Però perquè? Quin servei et faria? És clar, et podria ser útil per salvar algú que s’estigués ofegant. L’habilitat que Déu va donar a Crist d’estimar va més enllà de la seva habilitat de caminar per l’aigua. No hi ha res que sigui impossible que puguis aprendre, però perquè ho hauries de fer a menys que tinguessis una raó útil per fer-ho?
Si realment vols desenvolupar una habilitat excepcional, desenvolupa l’habilitat d’estimar. Serveix a un gran propòsit.
Només hi ha un propòsit en aprendre a escriure el que Déu et comunica, i aquest és que et puguis comunicar amb Mi. Pots pensar una raó millor?
Aprèn a escriure el que Jo et dic, que és fàcil i agradable d’aprendre, sense cap pompa, penetra en el Meu cor i sent-lo bategar. Pots escoltar el que et dic. Pots sentir-Me. Què més vols, estimat? Què més hi ha que puguis trobar al món millor que comunicar-te d’igual a igual amb el teu Pare Déu?
El fet és que no has d’aprendre res per poder escriure el que et dic. Simplement has de deixar de banda el que s’ha interposat entre la Nostra amistat.
No pensis que aquesta és la única manera de comunicar-te amb Mi, perquè hi ha nivells més subtils en els que ja compartim amor i comprensió mútua, tot i que és cert que a vegades perds el pols. No et creus que quan estimes els teus nadons t’estàs comunicant amb Mi? La majoria de vosaltres ho feu. Quan plantes un jardí, d’on sorgeix la teva joia? Quan pinteu o composeu música o feu quelcom que provingui de l’alegria secreta del vostre cor, què esteu fent sinó comunicar-vos amb Mi? Què feu sinó escoltar la cançó del Meu cor?
Però aquí tens el que realment vull explicar-te. M’agradaria suggerir-te que no et deixessis impressionar tant per la gent que té el que els altres anomenen poders. Encara que el poder sigui après o espontani, és igual. Valora l’habilitat i la persona que la posseeix, però no t’impressionis. No posis una persona en un pedestal per la seva habilitat. Una habilitat és, al capdavall, una habilitat. Una obertura a un nivell més profund és, al capdavall, simplement una obertura a un nivell més profund.
Tots sou missatgers. Grans missatgers. Tu ho ets, ets un missatger. Uns porten un missatge i altres en porten un altre. Malgrat tot, un missatger no és res més que un missatger. Que un lliuri pomes i un altre música, importa? Què hi ha d’impressionant en que un lliuri or i un altre plata? És una gran cosa?
No hi ha cap gran cosa, estimats. Quan hi ha Unitat, què és comprensible i què no?
Cada fill Meu té algun talent. Els talents es poden aprendre, també. El mestre i l’estudiant són tots dos aprenents. Estigues feliç d’aprendre, i deixa estar les reverències. Reverencia’M a Mi però no a cap mortal. Guarda’t el temor reverencial per Mi. Tots els mortals caminen de la mateixa manera. M’entens?

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 20 de Febrer del 2008 Cabassers

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)