Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2640

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
Heavenletter#2640 El Cor té una Lògica Diferent, 16 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
El que perceps és la teva percepció. Perceps d’acord amb el turó o la plana o des d’on sigui que vegis. Així de natural, només pots veure des d’on et trobes. Només pots veure el que veus des de la teva perspectiva. Per sort, sense importar en quina muntanya o vall estiguis, pots augmentar la teva visió, i per tant la teva percepció. Pots fer més que veure el que es troba just davant teu. Pots veure més enllà del que els ulls poden veure.
La teva visió no s’ha de veure coartada per la visió de la majoria ni per la de ningú altre. El que és veritat en un nivell no ho és en un altre. En el món relatiu, la veritat depèn de per quin pany mires.
Sí, tens una ment que pot visionar, però tens encara quelcom més gran que la teva ment que pot veure més enllà que la més brillant de les ments lògiques. Tens un cor i una ànima, i darrerament parlen més alt que la teva ment, malgrat que havien estat bloquejats per la altivesa de la ment.
La teva ment és com un periodista d’investigació que busca fets, evidències. La veritat per l’investigador va per lògica i fets. La seva ment és aguda i punxant, no en tinguis dubte. O troba proves o no. A causa de la seva visió limitada sovint s’atura massa aviat.
La persona que conté l’investigador a vegades pot tenir intuïcions. Les intuïcions, que són creades pel cor i per l’ànima, a vegades són escoltades i a vegades no. El periodista, anant darrera d’una història, pot ben bé deixar escapar les seves intuïcions a causa de les coses lògiques que es trobi al davant.
En aquesta metàfora que utilitzo, les intuïcions representen el cor, aquest cor il•limitat que veu en la foscor, aquest cor que no segueix normes establertes, que ha de ser lliure per poder veure fins i tot el que la ment d’un periodista d’investigació, per molt vàlida que sigui, no pot captar.
La lògica no arrela en la terra del cor. Simplement, les normes de la lògica no s’hi apliquen.
A la lògica li agradaria convèncer. Necessita proves per la seva pròpia claredat. Per la ment de l’investigador, hi ha lògica o no n’hi ha. Si quelcom no té lògica, llença les seves notes i comença una altra història. És incrèdul amb el que un cor innocent pot veure i ràpidament entendre.
Una ment lògica diria, “Estima a aquesta persona i no a aquella.”
I el cor s’exclamaria: “Però jo no estimo a qui tu dius. Estimo a qui estimo. Tu tens una llista de raons per les que hauria d’estimar a qui dius, però no puc. Podries donar-me milers de raons per les que hauria d’estimar a qui dius. Puc captar el perquè de les raons, però estimo a un altre persona. També pots donar-me milers de raons per les que no hauria d’estimar allí on ho faig, i això no em dissuadeix. No em puc convèncer-me a mi mateix de que hi ha amor on no n’hi ha. No puc fer que el meu amor vagi i vingui a voluntat. Sé què és però no els seus perquès.”
Això és el més lluny que portaré la metàfora perquè el periodista que té proves de que el cor no està sempre d’acord amb els estàndards de la ment lògica, més endavant veurà com el cor li pot canviar la ment. Perquè el cor penetra en regions en que la ment no pot seguir. La ment només diu a causa d’això o d’allò és que el cor estava equivocat. La lògica no pot passar d’aquí.
La ment i el cor parlen llenguatges diferents. Pots veure el cor tan il•lògic com vulguis, però el cor coneix un altre llenguatge, que el periodista no pot seguir. Ni el cor que batega pot seguir el llenguatge en el que el periodista parla.
Fins i tot en el món relatiu, les ànimes sovint fan descobertes que el món denuncia perquè no estaven fonamentades en la lògica establerta. Aquesta falta de lògica més endavant esdevé la lògica de la terra. Per exemple, Colom va navegar cap als confins de la Terra i va donar-li la voltar i va tornar d’Amèrica.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 16 de Febrer del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)