Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2639

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2639 Les Portes del Cel, 15 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Deixa’M explicar-te una altra manera de rebaixar tensió. Amb una simple paraula, gran part del teu batibull s’esvairà. Aquesta paraula és Gràcies. O dos paraules, Gràcies, Déu. Et quedaràs meravellat de veure com aquestes dos paraules actuen com un pal•liatiu. Dissolen temors. Esborren monstres. Eliminen l’excés de descontent. Et restableixen al teu lloc correcte com a part del cosmos.
Pensant en Agraïment generes agraïment. Aquesta paraula funciona perquè és la paraula correcta per expressar el pensament correcte. Digues-te-la en silenci. No la expressis tant amb paraules. Al món, mostra el teu agraïment més que amb paraules. Dir-la li fa perdre significat. Al cap d’un temps de dir gràcies de manera mecànica perd la seva brillantor.
Sí, no hi ha cosa en la que no puguis trobar quelcom pel que alimentar gratitud. Sí, he dit, en cap cosa sinó en totes. En tot hi ha una benedicció. És clar, per experimentar això, has de canviar el teu pensament.
Inclús quan estàs vetllant un mort, hi ha quelcom pel que sincerament pots expressar el teu agraïment. Potser el teu ésser estimat que marxa t’ha posat de manifest la profunditat de l’amor que guardaves al teu cor. Potser pots estar content que el teu estimat és al Cel, que té la pau que tan havia esperat, i que tu esperes tan àvidament també. Potser el teu estimat que marxa està fent que la gent de la teva família s’apropi més. En el darrer extrem, el cos mort del que vas estimar, per última vegada, t’allunya de la superfície de la vida, i et tornes real i sense pretensió. Pots dir:
“Gràcies, Déu. Gràcies, Déu, per la força que em dónes per alleujar el meu cor i per, una vegada més, trobar el meu lloc sota el sol. Gràcies, Déu, per la vida que gaudeixo ara mateix. Fins i tot quan pateixo estic intacte. Fins i tot quan pateixo estàs aquí. Gràcies, Déu, que et tinc a prop per ajudar-me a trobar l’equilibri. Et tinc, no com un fantasma, sinó com la meva Font i Aliment i Estabilitat en un món que em sacseja. Em dónes la Teva Presència, i em dónes el Teu amor, i em dónes aquesta vida en la que puc viure i retornar a Tu. Estic resolt en el Teu amor, Déu. Gràcies, Déu, per tot això.”
No hi ha experiència que et porti benediccions. Tots els reptes porten elements d’apreciació que et seran aportats dins teu. De veritat, no seràs el mateix. Seràs millor. Hauràs vençut a la tristesa, i hauràs guanyat experiència. Ja sigui fàcil o difícil, hauràs aprofundit en el cor de la vida a mesura que has avançat pels graons de pedra de la vida.
Certament, estimats, us heu saltat moltes parts del camí. Podeu estar agraïts per totes les escales i turons que no heu hagut de pujar. Com un artista que pinta espais més que objectes, vosaltres, també, en la vostra vida, podeu pintar la vostra gratitud per totes les proves que no heu hagut de passar, a partir de les quals no heu hagut de créixer, amb les que no us heu hagut de batre. Podeu reconèixer les tanques que no heu hagut de saltar. Fos on fos que vàreu començar, el vostre cor sosté el seu reconeixement de la glòria de la vida i de la glòria de Déu i de la glòria d’aquells que representen la vida en el seu camí cap als camps Elisis del Cel. I tu, sense importar la selva en la que has pogut estar atrapat al llarg del camí, has estat sempre en camí cap a les portes del Cel i el Cel mateix.
Sí, estimats, podeu certament estar agraïts pel lloc on us trobeu avui. Tant si la vostra vida és rica com si és estèril a dia d’avui, podeu estima el terra pel que camineu, i podeu estimar la vostra força, i podeu estimar-Me a Mi i ser feliços de que JO SÓC i vosaltres SOU.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 15 de Febrer del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)