Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2636

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2636 Déu la Llum, 12 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Tothom al món està interpretant un paper. Parlant de manera senzilla, hi ha bons nois i mals nois. Sovint no és fàcil distingir-los. És més, tothom és una barreja de bon noi i de mal noi. Entén que faig servir les paraules bo i dolent lleugerament, tal com tu ho fas.
A vegades interpretes un paper o l’altre. Sovint depèn de l’escena en la que et trobes i de qui són els altres actors.
A vegades portes el barret de l’heroi, i a vegades el del dolent. Sense importar quin dels dos sigui, és només un barret. El barret no ets tu. Ni la teva felicitat rau en el paper que interpretes, o almenys no per sempre. Pot ser que prefereixis un acte o un altre. Potser fas millor un paper que un altre. Pots ser un actor consumat. Però segueixes sent només un actor. Ja t’aplaudeixin o et xiulin, estàs interpretant. Els aplaudiments o les cassolades són pel paper que interpretes.
A vegades segueixes un guió. D’altres improvises. A vegades és una comèdia, d’altres un drama, però totes les obres són comèdies d’error, d’intent i error, com a la vida. La història importa. La obra importa. Però el que realment importa és la llum interior. No importa si la llum interior està oculta o es veu perfectament, la llum és el que brilla. La llum, el que dóna força al conte.
En el món esteu involucrats en la creació d’un drama. Dins o fora d’escena, sou actors.
La vostra felicitat no es troba en el paper que interpreteu. Hi ha un corrent subterrani que corre per sota de tots els papers. És la llum. És l’amor. Jo sóc 100%, 1000% Amor Infinit. Jo sóc Déu la Llum. Pot ser que estiguis atrapat en l’obra. Jo estic atrapat en la Llum. No interpreto els teus papers. Jo sóc el corrent subterrani. No sóc l’Actor. A vegades actueu en escenes d’amor, i a vegades en escenes de terror. No sóc Jo qui actua en les escenes d’amor ni sóc Jo qui alimenta el terror. No puc ser menys del que sóc, i Jo sóc amor, no una escena sinó l’amor mateix. Un actor interpreta un paper. Jo no sóc un actor. Tu sí, però l’actor tampoc ets tu. És clar, a Mi m’anomenen el Creador. Jo sóc el Creador. I és a Mi a qui t’aferres. No pots fer res sense Mi. És amb la Meva energia que aneu fent salts per la Terra. Malgrat tot, no tot el que feu és degut a la Meva intenció, estimats. Però Jo sóc el que ho fa moure tot.
Hi ha una contradicció. Faci’s la Meva Voluntat. No sempre feu la Meva Voluntat. La Meva Voluntat és que visqueu en alegria i felicitat. Herois i dolents tenen les seves pròpies definicions del que els fa feliços.
No he creat ni petites ni grans obligacions. Recorda la lliure voluntat que us vaig donar. És perquè la utilitzeu. Encara que sentiu que esteu predestinats, no esteu atrapats en un paper, excepte durant un temps el paper d’Ésser Humà. Poder treure el paper d’àngel a la Terra en qualsevol moment que trieu. No esteu atrapats en un paper. Podeu intercanviar-los. Podeu sortir de l’escenari. Podeu canviar de teatre.
No són especulacions quan us dic que podeu triar el paper que desitgeu interpretar.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 15 de Febrer del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)