Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2635

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2635 Quelcom que Canviarà la Teva Vida, 11 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Estàs d’acord que si et poguessis relaxar, la vida seria més fàcil? Estàs d’acord que la tensió ve de... bé, de la tensió? Certament, la tensió porta tensió.
Estimats, quan us poseu tensos, què està passant? Que us esteu resistint a quelcom. Pot ser que ni tan sols sapigueu a què us esteu resistint. Simplement us prepareu per una baralla. Potser esteu esperant que la vida us porti problemes, i per tant us prepareu abans d’hora per reforçar-vos. Aixequeu els punys. No us deixareu agafar desprevinguts.
Puc suggerir que igualment esteu desprevinguts? Així que hauríeu d’estar sense tanta resistència.
Potser us heu pensat que la vida era el vostre oponent, un ogre menjanens, a punt d’atrapar-vos. Quan aquesta és la vostra posició, què podeu fer sinó lluitar? És clar, si sentiu que us enfronteu a una ofensiva, resistireu. Espereu fins que la ofensiva queda fora de combat, i potser ni així.
La vostra vida canviaria si no estiguéssiu tan tensos. Em creieu?

Per abandonar la tensió, quelcom ha de canviar. En la majoria dels casos, ets tu qui has de canviar. Pots fer-ho. Una vegada més parlem de deixar anar. Deixar anar la necessitat de protegir-se, de defensar-se, o de presentar-se d’una manera predeterminada. Deixeu estar el passat i el futur. S’ho poden manegar perfectament sense que els hi estigueu a sobre.
Què és el que us fa sentir què heu de dependre en prevenir o en convèncer o en dissuadir el que sigui que sigui? Quan hi ha un incendi, té sentit que correu per salvar la vida. Estimats, la major part del temps, no hi ha cap incendi, però seguiu corrent com si en això us anés la vida. No permeteu que la vostra vida tingui sempre una sirena sonant. Que no sigui una cosa terrible. Quan els problemes vulguin entrar a la vostra vida, les vostres maquinacions no semblen prevenir-los de cap manera. Fins i tot és possible que la vostra preocupació els alimenti, els hi aplani el camí, potser són invitats degut a la posició que preneu, la postura d’un lluitador buscant un ariet i d’alguna manera apuntant-lo cap a ell mateix. La preocupació és com un ariet, oi? Sempre t’apunta i aparta tot el que es troba en el seu camí.

Estimats, hi ha moments per seure, i moments per alçar-se. I en qualsevol d’aquests moments, la tensió no us serveix, més aviat us paralitza.
Quan esteu relaxats, esteu atractius. Quan esteu tensos feu fugir la gent. Us oposeu a vosaltres mateixos. Intenteu seure més sovint, sense importar en mig de què us trobeu. Reclineu-vos. Digueu-Me, quina alegria hi ha en la tensió? La tensió només té la força que li doneu. Aquest és un fet físic ben conegut, el que resistiu es fa més fort. Perquè no hauria de ser cert també en nivells més subtils?
S’ha dit que el que temeu es fa real. També esteu familiaritzats amb la dita que diu que lo bonic atrau lo bonic. Oi que és el mateix?
El que resistiu, ho reforceu. El que inviteu, us reforceu vosaltres.
Us prendreu la vida més lleugerament, us la prendreu al vostre ritme, lliscareu per ella?
Podeu dir, “Bé, Déu, segur que em relaxaria si sabés com.”
Us suggeriria que aprenguéssiu a fer-ho. Comenceu per recordar-vos que us voleu relaxar. Després agafeu aire, i en acabat respireu a poc a poc. Deixeu les càrregues darrera vostre. Esborreu la vostra percepció de que necessiteu tensió, estimats.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 11 de Febrer del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)