Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2633

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2633 En l’Abraçada de Déu, 9 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Enlloc de pensar en el que et fa infeliç de tu mateix, pensaràs en com de feliç Em fas? Mai has pensat que Jo no estic disgustat amb tu, de tenir-te? Estic molt content amb tu. És bo que no vegi amb els teus ulls, sinó Jo també estaria baix de moral. Per sort, veig amb els Meus grans ulls d’amor.
Quan et miro, veig un Àngel Humà atrapat en una xarxa feta pels seus propis pensaments. Però Jo no veig la xarxa, et veig a tu.
Quan et miro, veig un Àngel Humà treballant per trobar la sortida del laberint. No veig el laberint, et veig a tu.
Quan et miro, sóc feliç de veure’t. Sempre que et miro sóc feliç. És clar, Jo sóc. Veig la teva llum, estimat, i omples el Meu cor amb alegria il•limitada. Tant li fa si estàs en hores altes o baixes. Tu, tu veus alt i baix, però Jo no. Jo et veig en la Veritat de la Meva llum sense tots els ornaments als que dediques tant de temps i energia.
No crec en la teva ficció. No vaig per la muntanya russa de la teva història. Pel Meu gust és massa brusca. Simplement et porto a tu i a la Veritat sobre tu en el Meu cor. Viatjo per la Terra, però no estic limitat a la Terra. Tu tampoc, però encara no te n’has adonat. Pots deixar de banda les teves històries. També pots donar per acabat el drama.
Bé, exactament no has de donar per acabat el drama. Simplement no t’hi aferris amb tanta força. Estàs per sobre de qualsevol història. La teva història no és el que et fa. Jo sóc el que et fa. Oi que ho havia dit abans?
El que anomenes les realitats de la vida, com de reals són per tu... són fantasies. Totes les vegades que t’has apartat de l’amor, són les invencions de la teva vida. Són les vegades que t’has apartat de la Veritat. L’Amor Etern és la Veritat de la teva vida. Massa sovint veus l’amor etern com un desig que tens, un desig creat per tu, un desig al que t’aferres per poder viure, com si fos una impossibilitat, com si Jo estigués exagerant. M’agradaria que M’escoltessis més. Això que anomenes una idea desitjable d’amor i pau al món és la Realitat. Això és el que és la vida, estimats. Això és el que és, i tot el que és.
La vida no és aquesta borra en la que poseu tanta atenció. Jugueu el joc, estimats, però no hi creieu massa. És només un joc. És només un accessori de la Veritat. Un joc. Però sóc conscient que us preneu inclús els jocs molt seriosament. Us penseu que realment ha passat quelcom important tant si guanyeu com si perdeu. Fins hi tot hi ha hagut baralles després d’una mà de póker. A quins extrems de follia arriben els Meus estimats fillets. N’hi ha prou amb fer-vos riure, no?
Bé, llavors, riem junts. Estimem aquesta vida que us preneu tant seriosament. Posem-la al seu lloc i estimem-la i gaudim-la i que no ens sigui una càrrega. Traieu-vos la idea de càrrega, igual com us traieu els llençols del damunt cada matí. Allibereu càrrega i aixequeu-vos. Malgrat que els successos del dia us sotraguegin de diferents maneres, volareu dolçament cap al Meu cor i romandreu en la comoditat de la Meva abraçada?
Podeu fer-ho. Sé que podeu. Us podeu estar al Meu cor un ratet més. No heu de deixar que els successos del dia siguin lluites que us prenen la consciència de Mi i la posen en tals coses que el dia us pot portar. Poseu el Meu segell a la vostra vida. Veieu la vida com Jo la veig.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 9 de Febrer del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)