Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2624

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2624 Riu Més, Plora Menys, 31 de Gener del 2008

Déu ha dit:
Et queixes del contrast de la vida, però el contrast, en aquests moments, és també el que et dóna alegria. Si no tinguessis mai gana, fins i tot el millor menjar no realçaria ni el teu cor ni la teva gana. Si mai tinguessis calor, com sabries el que és refrescar-te? Ja has sentit aquest argument.
Evidentment, el contrast és per a tu un misteri. Et preguntes com pot ser que hi hagi pau i guerra al mateix món. Com hi pot haver gent amb un cor tan dolç al món i també gent tan desagradable i sense cor? Com hi pot haver, al mateix temps, avarícia i generositat? Com poden coexistir joia i dolor? I la llista segueix.
Arribarà el dia en que els atributs de la vida a la Terra que no estiguin fonamentats en la felicitat simplement es desplomaran. No hi haurà més negativitat, Això ja està passant. Potser no sempre en veus la evidència, però està creixent un camp de tot allò que desitges per tu i per la humanitat. No hi haurà necessitat dels extrems. El món tindrà equanimitat, i riuràs més i ploraràs menys. Totes les llàgrimes s’assecaran.
Seràs capaç d’apreciar sense necessitat de contrast. El contrast serà un pensament passat de moda. No hi haurà necessita d’un contrast sensible ni hi haurà cap mèrit percebut. Seguirà havent-hi colors i gustos. Hi haurà suficient contrast sense necessitat d’oposició. El contrast serà benvingut i estimat, i ningú serà apartat, cap país es separarà d’un altre, perquè el món practicarà el seu estat natural d’ Unitat plenament florida. Serà primavera pel món dels homes.
Sense avarícia, no menjaràs massa, i gaudiràs del menjar. No menjaràs massa ni massa sovint. Deixaràs lloc per la gana. Hi haurà suficient menjar per tots. Hi haurà equilibri en tots els àmbits de la vida enlloc d’un marcat contrast.
Mai hi va haver necessitat de guerra. La percepció de la necessita de la guerra s’està esvaint. El desig de pau i l’abolició de la guerra no és només retòrica. Ningú necessitarà la guerra ni la seva exaltació. Ningú necessitarà fer la guerra, ni fer cap declaració de guerra. El món hi veurà més clarament. El món estarà més en pau amb ell mateix. No hi haurà percepció de necessitar escàndols. L’escàndol serà vist com la tonteria que és.
La competitivitat serà abandonada. En el seu lloc hi haurà companyonia. La cooperació i la col•laboració seran la base de tot. Res més es tindrà en consideració. La bondat i la compassió et seguiran per tots els dies de la teva vida. Ningú no es trobarà res més que bondat i compassió.
Tota la bondat vessarà dels cors. Així de simple. No hi haurà més tergiversacions de la justícia. Ni tan sols s’haurà de pensar en la justícia. Es pensarà en l’amor. Mai més els Éssers Humans n’empresonaran d’altres, perquè sabran que s’empresonen a ells mateixos.
Quan la Unitat prevalgui, qui es tallarà el seu propi cap i dirà que això és justícia? El sentit comú i la compassió onejaran la seva bandera. Hi haurà un consens de cors. Les ments no es recolzaran en elles mateixes. Els cors no seran dominats. Les ments enfadades no existiran mai més. I si ho fan, ningú les seguirà. Els cadells remenen la cua i segueixen, però l’home seguirà les coses més elevades del seu cor. Aquesta serà la única cosa que valdrà la pena seguir de la Terra.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 30 de gener del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)