Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2617 Forandre Tankene dine - Forandre Livet Ditt

Gud sa:

Når du føler at du er langt nede, vit at dette er plattformen du vil fly fra. Når du tror du har nådd bunnen og er forlatt, er det nå du befinner deg på stedet for å ta av. Det er stedet du vil stige oppover fra. Dette er rullebanen flyene svever fra, og ånden din stiger oppover fra.

Selv i depresjonen er du ikke maktesløs. Du befinner deg i et øyeblikk av tristhet, og du utvider øyeblikket. Uavhengig av hvordan du føler deg, eller tror du føler deg, kan du gå videre. Du kan komme deg ut av det seige mørket. Ingenting ber deg om å fortsette å være der. Det er ikke kvikksand. Det er en seng du har laget deg selv, og som du nå står opp fra.

Du føler et visst anstrøk av håpløshet? Ikke tenk på det. Fortsett med livet ditt uansett.

Du føler et visst anstrøk av hjelpeløshet? Hjelpeløshet og håpløshet er det samme, kun varianter av blått, og begge er usanne. De holder ikke vann. Jo, jo, disse følelsene er ekte for deg, så ekte at du har bestemt deg at du er bundet av dem, og holdes tilbake av dem.

Følelsen av håpløshet og hjelpeløshet er to flate puter som ikke er for deg å sitte på. Kom deg opp fra dem. Selv om du ikke har et annet sted å sitte, kom deg opp fra der du sitter nå. Stå oppreist for en stund.

Uansett hva du føler deg overhvelmet av, så er det tankene dine som overhvelmer deg. Kanskje du ikke kan forandre verden i dette sekundet.
Kanskje du ikke kan forandre livet ditt dette øyeblikket, likevel kan du gjøre noe. Du kan vaske opp en tallerken. Du kan vaske ansiktet ditt med kaldt vann. Du kan gå ut i frisk luft. Du kan plante en blomst, trekke opp et ugress. Du kan gå en liten tur. Du kan komme tilbake igjen til huset ditt - om ikke en annen person, så i en annen sinnstilstand.

Når du føler deg tunghjertet føler du deg utilpass. Du føler deg kanskje utilpass fordi alt er som før. Du føler deg kanskje utilpass fordi alt forandrer seg. Følelsen av utilpassethet betyr ikke at du trenger å føle deg deprimert. Uansett hva du føler, så er det ditt valg. Hva betyr frihet, om ikke det betyr at du har et valg?

Du har valget å fortsette å være tunghjertet. Du har valget å føle annerledes. Du er kun et offer for dine egne tanker. Dere føler kanskje at tankene deres er tvunget på dere, Mine kjære, men de er deres tanker. Du er eieren og leieren av dem. Du kan bryte leiekontrakten. Du kan gi tankene dine vekk. Du kan kaste dem ut. Du kan bytte dem ut.

Mine elskede, dere er flinke til å ombestemme dere om mange ting. Du liker en spesiell kjole et øyeblikk, og i det neste liker du den ikke.
Du liker asparges til et måltid, og så blir du lei av det. Når du blir lei av tankene dine - bytt dem ut. Er det virkelig så vanskelig? Du kan gjøre akkurat det du vil. Du kan til og med forbli tunghjertet hvis det er valget ditt, men ikke fortell Meg at du ikke kan gjøre noe med det. Du er den eneste som kan.

Ikke vent på at noen i verden skal komme stormende til din side og hjelpe deg. Det ville vært greit om det skjedde, likevel er det bedre for deg om du stormer til din egen side. Når du drukner er det bedre å komme seg ut av vannet, enn å vente på å bli reddet. Hvis du er i
regnet, og skulle ønske du var tørr, kom deg ut av regnværet. Flytt.
Er det så vanskelig?

Hvis verdens nyheter gjør det deprimert eller trykker deg ned, så les et dikt eller et Himmelbrev. Slutt å høre etter på nyhetene, for hvis du tar det til hjertet, er det sikkert at du blir deprimert. Unngå det som kan unngås, og kom heller inn i Mitt Hjertes solskinn.

Oh, Margaretha! You are

Oh, Margaretha! You are back! How happy this makes me! Thank you, thank you. We have missed your beautiful translations.

A thousand blessings,

Gloria