Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2615

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2615 La Brillant Llum de la Veritat, 22 de Gener del 2008

Déu ha dit:
No veus el que sempre està al teu davant. Estàs tan acostumat a veure el que sempre veies que ja no veus el que t’envolta. Has estat molt bo camuflant allò que has adorat. Et vas refugiar en el que no eres tu, i vas començar a creure en la teva pròpia idolatria. El món és l’altre déu que has posat per davant Meu, oi? No has fet del món el teu mestre? No t’has adherit a tots els seus designis i manaments? No heu après l’egoisme ni la cobdícia de Mi, estimats, tota aquesta mena de camuflatge del món. Realment us ho heu pres com un evangeli, i heu passat per alt la vostra Veritat.
El món que viviu i adoreu no és el món que Jo vaig crear. De veritat, teniu tot el sol i les muntanyes i les valls i els mars i totes les meravelles que vaig crear, però les heu tapat amb una il•lusió rere una altra, una il•lusió al damunt d’una altra en un món d’ il•lusió. No és il•lusió tot el comerç? Bé, i què és sinó il•lusió? Teniu la il•lusió com el més important, com si no poguéssiu existir sense ella. Podeu pensar que només li doneu enganys a allò que anomeneu el poderós dòlar, però encara us enganyeu més. Us agrada pensar que esteu per damunt de la cobdícia d’alguna manera i que feu només el que heu de fer per sobreviure.
Ara la vostra fe en el món tal com l’heu vist comença a defallir, i us abateu. En què podeu creure quan les poderoses corretges del comerç s’afluixen i us allibereu?
Ara comenceu a veure a través de la il•lusió. Ara podeu saltar sobre ella com si fos un trampolí. El món imaginat al que us heu dedicat ha esdevingut un mar salvatge que us sacseja d’un costat a l’altre, i no sabeu com fingir més que el pa i la mantega del món són, al final, els vostres pa i mantega.
Comenceu a veure que esteu fets de manà del Cel i no d’engrunes del món com el món s’ha fet conèixer a ell mateix, com ell s’ha anunciat a ell mateix d’una manera capritxosa i enrevessada.
Tornem a la honesta veritat que és l’amor per tots els éssers, per tots els germans i germanes i tot el significat que això implica, no exactament estimar els altres com a tu mateix, sinó estimar a Un Mateix per sobre del món. Aquesta novetat del Ser no ha de prendre-us l’alegria, estimats. Ara el vostre cor esdevé un globus de gran alegria, un globus que segueix enlairant-se i traspassa els límits del món i finalment i irremeiablement coneix el que és un cor i el que sempre ha estat i pel que servia, perquè ara el vostre cor entra a la Llum del Cel i s’omple amb la llum per la que està fet, per la que esteu fets, i ara el vostre cor i vosaltres veieu la vostra Identitat perquè és el més valuós. Realment teniu una ànima, i no és provisional. És enèrgica i eterna. Mira’t al mirall del Cel, i començaràs a veure el teu reflex real. Em veus com la teva base. Veus Una Ment i Un Cor, i piques de mans, i cantes una nova cançó, i balles un nou ball, i vius una nova vida.
Això, per tant, és el que anomenem Despertar. Esteu despertant finalment, i no es deixa ningú enrere, dormint o endormiscat o de qualsevol manera que no sigui la Brillant Llum de la Veritat.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 24 de gener del 2008 Cabacés, El Priorat

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)