Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2610

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2610 Un Temps Daurat, 17 de Gener del 2008

Déu ha dit:

Hi ha algunes coses al món que no et fan moure’t. Com a Bona ànima a la Terra, no és una qüestió d’orgull, de vanitat o d’excés de sensibilitat. Simplement hi ha situacions que no has de tolerar. Hi ha situacions que no necessiten ser debatudes, o que ja has debatut prou. Hi ha situacions en les que no cal furgar més. Quan hi ha un foc, o l’apagues o fuges. Qui el va començar, perquè, això és secundari. Cap fill meu ha de rebre cap abús. Tant simple com això. Estimats, hi ha situacions que no heu de tolerar. Establiu-les al vostre cor i a la vostra ment. Sapigueu quan hi ha una emergència.

Si accepteu mals tractes, no en formeu part? No sou còmplices quan permeteu a algú que us humiliï a vosaltres o a algú altre? Oh, sí, tothom pot tenir un mal dia, però igualment no hi ha excusa per un mal comportament. Encara que et puguis deure a algú altre, no li deus la reducció de la teva pròpia vida. Algú que estigui oprimit no pot elevar el món. No siguis un oprimit.

Hi ha moments per tenir paciència, i d’altres per aixecar-se.

No has de tenir ningú sota el teu domini, ni has d’estar sota el de ningú. No ets un presoner de la vida.

No hi ha d’haver més fatxendes al món, ni els que es deixen intimidar.

Quan quelcom és realment intolerable, potser és que no has de tolerar més.

Fugir no sempre és la solució. Sovint no ho és. Però hi ha moments en els que fuges.

Si us plau no pensis que demano que tots els treballadors que no se senten afavorits pels seus caps pleguin. No pensis que demano a algú de marxar ofès. No estic aconsellant a ningú que s’encengui. Dic que hi ha situacions que necessiten ser resoltes. No has de sacrificar la teva vida ni cap extremitat ni el teu cor. La pau no és només per ser anomenada. Això no és cap resolució. Simplement que sàpigues que a vegades s’ha de prendre una decisió, i que ets tu qui l’has de prendre.

Arribarà un moment en el que aquesta Heavenletter no caldrà, perquè l’amabilitat i la gentilesa manaran al món, i el concepte de crueltat ni existirà. Tothom es guiarà amb amor il•limitat. L’amor i la llibertat seran el tema i la pràctica de la vida. Qui necessitarà pensar en un nou camí quan només existeixi la inspiració? Hi haurà coses útils, però no coses necessàries.

Quan arribi aquest temps daurat, no pensis que Jo abdicaré. Estaré present tant omnipresent com sempre. Seré conegut per tots. Seré el subjecte de les conversacions habituals. Estaré a la punta de totes les llengües. Podries dir que seré famós. No hi haurà ningú que no tingui consciència del Rei del Regne. Seré el Rei Que delega, i tot estarà en bones mans perquè estarà a les vostres.

Passejaré pel Jardí amb tu al Meu costat. Deambularem per la vida. Collirem el fruit de la vida junts. El món sencer serà el Jardí. A tot arreu hi haurà la veu de Déu. Per diversió s’escriuran les Meves paraules com a intercanvi d’amor. Tot serà poesia. I ningú haurà mai més de fugir.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 17 de Gener del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)