Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2603

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2603 Aquest Camí a Déu, 10 de Gener del 2008

Déu ha dit:
No tens molt sobre el que riure? Bé, llavors comença a riure. Sigues conegut pel teu riure. Permet que el riure sigui conegut. És que la Vida Humana no és causa de riure, tots els seus predicaments, perplexitats, absurditats, i tota la seva lleugeresa? Parlo de lleugeresa perquè les cadenes del patiment no són necessàries. L’amor és necessari. Només l’amor. L’orgull no és necessari. Aconseguir possessions no és necessari. L’escàndol no és necessari. Tot el teu compromís no és necessari. Deixa que la teva vida vibri. Concep-la com quelcom que vibra i deixa-la vibrar. Estigues present sense sobre-presència, sobre-compromís, sobrecàrrega, sobre-exactitud, sobre-supervisió.
Potser que no t’agradi sentir això, però la teva vida no és tan seriosa com sembles pensar. Et prendràs la teva vida de manera més divertida? Pots prendre-te-la com un Passeig d’Enamorats? Què és aquesta seriositat que estàs tan entossudit a declarar? Apuntes a la teva vida com el més seriós de tot.
A la vida, marxes en el cotxe i mires on et porta el vent. El teu cos és el teu vehicle. La teva vida és el camí pel que camines. La gasolina és l’amor. Així de simple és aquesta vida que veus com a complexa. Certament, la teva vida és un teixit intrincat. Però complexa? No, simple. Tan sols quelcom que has d’observar, fomentar, per on t’has de moure. No et quedis sense respirar mentre giren les rodes de la teva vida. En una barqueta o en una muntanya russa, estàs en el viatge que et toca. La teva vida és una màquina d’amor i de saviesa. Fes que la teva vida sigui el teu missatge d’amor pel món. I fes que sigui un missatge d’amor humorístic. Perquè no riure? Perquè plorar?
Tingues la idea que la teva vida ha de ser un sprint, un salt, un gir i un altre salt. Puja per aquella corda. Salta aquella tanca. Passa-t’ho bé. Decideix que gaudiràs de la vida. Decideix que estàs començant el recorregut de la teva vida, i que serà un recorregut divertit.
De segur, el teu recorregut serà interessant. No cal que sigui intens. Si no et prens la vida tan seriosament, no serà intensa. Treu pressió a la teva vida. Treu una mica d’aire de les rodes per fer un recorregut més suau. D’acord, sí, hi haurà bots, però els bots no faran que surtis volant. Roman al Passeig dels Enamorats i mai en surtis. Condueix recte. Totes les fletxes porten a Mi.
Et veig venint cap a Mi, venint a Mi en la teva consciència. Sento el batec del teu cor. Conec el batec del teu pols, i conec els desitjos més profunds del teu cor, i que el més profund de tots és perseguir-te fins que em trobis. Jo sóc un esquer per tu. Et porto pel camí correcte, estimat. On t’estic portant és on vols estar.
Vine a tota velocitat o condueix a poc a poc. Sigui com sigui, estàs en el camí que va a Mi, i de fet ja ets aquí, al porxo de davant de casa Meva, com si n’hi hagués. Esperes quelcom, potser una entrada. No espereu cap cerimònia, estimats. Entreu directament. Us acomodo al Meu cor, i us demano que us quedeu. No hi ha raó per no estar amb Mi. Tot el que heu de fer, quan sentiu que us allunyeu de Mi, encara que el que sentiu sigui només una milionèsima de centímetre,és recordar on estic, que és en el vostre cor. Fins i tot una milionèsima de centímetre de distància de Mi és massa lluny.
Recordeu, no hi ha temps, ni espai. No pots estar enlloc més que al Meu cor. Hi ha una senyal que indica Aquest Camí a Déu. El teu riure ha plantat aquesta senyal.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 11 de Gener del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)