Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven #2600 Sigues tu mateix, 2 de Gener del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
Heaven #2600 Sigues tu mateix, 2 de Gener del 2008
Déu ha dit:
M’agradaria que no trobessis gaires defectes en la teva manera de ser. No cal que no tinguis defectes ni cal que estiguis ple de defectes. Els desitjos són bons i és bo que vulguis aconseguir-los. Al mateix temps, permet-te ser imperfecte. Sinó estàs corrent una cursa muntanya amunt.
En termes del món relatiu, les coses són que: mai tindràs la figura perfecta, la casa perfecta, el marit perfecte, l’esposa perfecta i els fills perfectes. Això no està bé? Perquè tanta lluita sinó els tens? Tu pots no estar satisfet, però has d’estar insatisfet? Tu pots no estar content amb tal com està tot però has d’estar descontent? Si tot no es perfecte, significa que tot es terrible? No pots estar bé?
Hi ha una qualitat anomenada equanimitat. En la equanimitat estàs mantenint l’equilibri fins i tot quan experimentes els extrems. Pots buscar i avançar i malgrat tot no matxucar-te a tu mateix.
Quan éreu sis, volíeu ser set. Sempre buscàveu canvi. Mentrestant no us castigàveu perquè fóssiu sis. Era un desig raonable que fóssiu set, però no us rebaixàveu per ser només sis.
De vegades et resulta difícil complaure’t a tu mateix. No estaràs content. O dorms massa, o massa poc. O estàs massa rígid en les teves idees, o ve estàs massa influenciat pels altres. Una vegada ets massa garrepa i a la següent ets massa generós. Saps què vull dir quan dic que ets difícil d’acontentar?
És com si no poguessis estar content amb tu mateix passés el que passés això és el que vull dir quan llavors et dic, que siguis imperfecte. Millor ser imperfecte que un esclau de la perfecció.
Tothom té àrees en les que són millors que en altres àrees i altres persones. Algunes persones són immaculades, i altres són desordenades. Sigues immaculat o sigues desordenat. Si us plau estimat a tu mateix igualment.
Tu pots no ser bo en matemàtiques científiques, i has arribat a aquesta conclusió. Les matemàtiques no es troben a la teva llista de coses a millorar. Has après a viure amb això no com una derrota sinó traient-li importància, deixant anar. A vegades sembla que et poses a prova en altres coses més del que és tolerable.
Si ets alt, ho acceptes. Si ets baix, ho acceptes. No et turmentes a tu mateix sobre la teva alçada. Però en canvi et turmentes sobre moltes altres coses. Són realment tant dolentes? Realment valen la teva energia?
Seria possible que poguessis ser simplement feliç amb la teva manera de ser?
Això no vol dir que paris de viure i créixer. Això simplement vol dir, que està bé ser la persona viva que ets avui. Això simplement vol dir que no t’assotes a tu mateix diàriament per no ser millor. Seràs millor demà, però mentrestant això és avui.
Fes-te un copet a l’espatlla a tu mateix, per una vegada.
Està bé si no has fet el pastís perfecte. Està bé si has fet o no has fet quelcom avui, sigui el que sigui. El món segueix endavant. Recordaràs amablement que ets l’estimat per Déu i et donaràs unes vacances? Sinó sempre estaràs tens. Crida’t per estar tens i deixa anar tot allò que et far estar tens.
Has estat matxucant-te a tu mateix i realment estàs bé. Així, què passa si el teu cabell està flàccid avui? I què passa si no has fet tot el que havies de fer? Si us plau, fes-ho per Mi, estima’t una mica.

Traduït per Mònica Anfruns Escardó (Celfrikers [at] yahoo [dot] es) 9 de Gener del 2008 Cabacés, El Priorat

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)