Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2596 Jivotat e za da se izbira

Бог каза:

Какво ви спира да направите това, което вече сте решили да направите? След като веднъж сте решили, какво ви спира да скочите и да действате? Обещанието и вършенето вървят ръка за ръка. Не давайте клетви, които няма да изпълните, дори и на себе си. И не казвайте „Да,” освен ако сърцето ви не е в тази работа.

Когато виждате необходимост от едно действие, защо да отлагате? Ако има някаква тежка истина, която трябва да кажете, тогава говорете. Не смятате ли, че мислите ви се чуват така или иначе? Времето отмина, възлюбени, да замитате трохите под килима. По-добре е трохите да са навън на откритото, за да могат да бъдат пометени.

Не пазете миналото със себе си. Ако нещо трябва да бъде разчистено, разчистете го. Вашият живот е това, за което Говоря. Изхвърлете, каквото трябва да бъде изхвърлено. Можете да четете това на много равнища. Освободете се от натрупаното минало. Някои от възлюбените ми деца са в ситуации, от които може да им се наложи да излязат. Не позволявайте на страха да бъде ваш водач.

Докато се страхувате от погрешни стъпки, вие държите живота си в застой.

Ако се чувствате затворници на някаква ситуация, какви са преградите, възлюбени, освен собственият ви срах? Вие сами се докарвате до задънена улица.

Когато ви писне от познатото в света, може би е време да пристъпите в непознатото в света. Може би няма да скочите от тигана в огъня. Може би ще ще скочите от тигана в ливадата.

Да не пребързвате е добър съвет. Да не оставате на прага завинаги също е добър съвет. Стоенето на прага не е комфортно. Не служите на себе си, нито на другите, когато стоите на прага. Нито служите на някого, когато сте стъпили в две лотки, особено когато лодките отиват в две различни посоки.

Да, разбира се, няма нищо, което задължително трябва да направите. Всичко е по избор. Какво да задържите и от какво да се освободите е ваш собствен избор. Да нямате избор обаче може да не е добър избор. Животът е за да се избира и вие сте този, който да избира.

Ако някоя картина на стената е накриво, вие ставате и я оправете без да се замисляте. Когато се отнася до живота, вие се колебаете. Казвате си: „По-добре с проблемите, които имам, от колкото с онези, които нямам.” Когато мислите по този начин, нищо чудно че е струдно да изпълните решенията си. Кой ще замени една разбита кола за друга такава? Разбира се, вие не познавате истински една кола, докато не я подкарате. Вземете поговорката, „Няма риск, няма печалба.” Възможно е да сте мислили твърде дълго, че трябва да гледате преди да скочите. Това ще ви остави където сте. Животът не е хвърляне на ези-тура, но понякога просто трябва да изберете.

Разбира се, теорията е едно. Самият живот е друго. Избирате ли между теорията и живота? Възможно ли е да разменяте щастие за собствения си възвишен образ?

Животът, който живеете е ваш. Не е на някого другиго. Затова не чакайте разрешение за да живеете живота си. Дайте си разрешение. Не оставяйте живота си да виси и да съхне.

Играйте на чакане само дотогава, докато чакането е решението, което сте избрали да вземете. Ако искате да живеете живота си по стандартна настройка, тогава нека това бъде вашият съзнателен избор, а не нещо, което забелязвате в последствие и се му чудите.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2008

Превод: Ваня Тонева