Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2593

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

HEAVEN #2593 Nou Any D’amor, 31 de Desembre del 2007

Déu ha dit:
Cada dia és l’inici d’un Nou Any. Pots ordenar els dies com vulguis. Sigui quin sigui l’any nou que celebris, comença avui. Les revolucions del sol segueixen, però no el temps. Amb això en ment, el concepte d’Any Nou és un altre exemple de temps relatiu. Però el tema de l’Any Nou és quelcom bonic. És un començament, i els començaments tenen gran mèrit, malgrat no hi hagi inici ni final. Inici és una altra manera de parlar del present sense temps. Podeu començar, estimats. Podeu ser nous ara, també. Sou nous.
Amb la idea de l’inici de l’Any Nou, plantes una intenció a la teva ment. Lo Nou és bo. Dóna-li la benvinguda. Nou vol dir que el passat ha marxat. Abraçant lo nou, el passat és abandonat. Per abraçar un Nou Any, has de deixar el vell per força. No pots obrir els teus braços a l’ample si els tens plens de passat.
Celebra aquest moment d’existència al món. Dóna la benvinguda a un nou llindar de vida. Rep la espontaneïtat. Rep la descendència d’un Any Nou. Si l’Any Nou fos un arbre, quin fruit faria? Quin fruit desitges que faci?
Així, en aquest Cap d’Any, estàs sembrant arbres fruiters a la teva ment. Estàs anunciant que aquesta és la primavera de la teva vida de la qual tot florirà. Fes de cada nit de la teva vida un Cap d’Any. Cada nit plantejat la idea de la novetat que desitges. Això no és remodelar, estimats. No és prendre un vell arbre i podar-lo. És plantar un nou arbre, un arbre plantat de bell nou. Aquest arbre és perquè floreixi la condició humana. Aquest arbre que plantes, el plantes per Mi.
Aquest arbre que sembres serà l’inici d’un Nou Jardí. Un jardí que superarà el Jardí de l’Edén. Tots els fruits creixeran per ser menjats. No hi haurà serps sobre l’herba. No hi haurà cap fruita prohibida. Tot serà permès. Què vols que hi hagi en el Nou Jardí? Pensa-ho ara, i serà com tu dius, perquè aquesta és la Meva Voluntat també.
Tots els teus pensaments creixeran. Es manifestaran. Ara estàs creant els teus pensaments. Faran fruit, i aplegaràs tot el que creixi. No hi haurà més tanques de separació o senyals de No Passar. Així serà el Nou Jardí, obert a tots en tot moment. Ni hi haurà més el mutant concepte de separació. No hi haurà tu, només hi haurà Jo, un Jo compartit. No coneixereu separació de res, ni del sol, perquè sabreu que el sol brilla en vosaltres. Ho coneixereu tot com a Vosaltres Mateixos. La possibilitat de l’egoisme no existirà. Com podria existir si tot ets tu?
Aquest és el Nou Any d’Amor on només hi pot existir l’amor. Amor és un altre nom per Unitat. Un Amor serà la Realitat. Sempre ha estat així, només que ara ho sabràs tal com coneixes el Meu Nom, i sabràs el Meu Nom molt bé.
Esteu plantant centenars de llavors, ara, milers, milions, i seran Una Brillantor, Una Reialesa, Una Unitat, Un Sol Brillant. Oh, estimats, esteu entrant a l’Arbreda del Meu amor, i només ens estem embarcant en l’inici.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 3 de Gener del 2008 Reus
Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)